- 332
- 161
- 43
3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Ekli dosyalar
-
204.8 KB Görüntüleme: 30
Bol şans3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Sen mükemmel bir çarsın hakikatenBol şans
Benle ne derdin var zararım var mı snaSen mükemmel bir çarsın hakikaten
bol şans3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
20k mesaj yapar konudaSen mükemmel bir çarsın hakikaten
Bir yalancısın.Benle ne derdin var zararım var mı sna
Bol sans kardes.biz az evel ödül aldık takip etmeyelim kazanirsan dier arkadaslar kazansın.umarim kupon yeşil olur3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Bol şanslar3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Hakana versin benim hakkımı 😁Bol sans kardes.biz az evel ödül aldık takip etmeyelim kazanirsan dier arkadaslar kazansın.umarim kupon yeşil olur
Kimsenin hakkını istemiyorumHakana versin benim hakkımı 😁
Bişey sorcam yanlış anlamazsan? Ben ağır işte çalışıyorum ormanda kesim yapıyorum dağın başında çadırda kalıyorum. Elime 3 kuruş geçse etkinlik açmaya çalışıyorum. Sence ben enayi miyim. 🤔 Ben cevabı bulamadım daKimsenin hakkını istemiyorum
Bol şanslar3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Yoo estağfurullahBişey sorcam yanlış anlamazsan? Ben ağır işte çalışıyorum ormanda kesim yapıyorum dağın başında çadırda kalıyorum. Elime 3 kuruş geçse etkinlik açmaya çalışıyorum. Sence ben enayi miyim. 🤔 Ben cevabı bulamadım da