bol şanlar dostum3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
bol şanlar dostum3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..
Şuan paran varmı reisBişey sorcam yanlış anlamazsan? Ben ağır işte çalışıyorum ormanda kesim yapıyorum dağın başında çadırda kalıyorum. Elime 3 kuruş geçse etkinlik açmaya çalışıyorum. Sence ben enayi miyim. 🤔 Ben cevabı bulamadım da
Yok reis olursa zaten roll filan açıyorum şu an sıfır 🫣Şuan paran varmı reis
O zaman varken verdiklerinden 100 er lira işte vermezlerse enayisin kusura bakma ama 🤣Yok reis olursa zaten roll filan açıyorum şu an sıfır 🫣
3 kişi dolandırdı beni burada la alıp kaçtılar enayi bize derler o adam rollden alıp roll açan adam sakınmaz etmez enayi bizim gibilere denirO zaman varken verdiklerinden 100 er lira işte vermezlerse enayisin kusura bakma ama 🤣
Ben fazla takilmiyorum dost. Beni bilen biliyor sadece her roll konusunda sabit kişilerin 500 msjini her dk görmek sinirimi bozuyorO zaman varken verdiklerinden 100 er lira işte vermezlerse enayisin kusura bakma ama 🤣
Bol sans tekrar dost3 maç lık kupon gelirse takip edip destek veren arkadaşlara 4 kişi 150 verelim ..