- 12
- 1
- 3
Akışına bırak kardeşim okulunu oku sırf sinir oldun diye okulunu salma okulu bırakıp sakın askere fln gidiyim sonra gelir evlenirim triplerinede girme insanlara değil bir amaca bağlan insanlar hedeflerini şaşırtır çünkü
Birader konuda iki üç mesajına denk geldim hepside birbirinden itici mesajlar. kızlar, kadınlar sex objesi değil bilki seni doğuranda bir kadın .uslubun hiç hoş değil gerçi uslubmu hayata bakış açınmı onuda anlayamadım !Yok be başkan kızların tek ihtimali var iyi vurursan senin kolen oluyorlat yoksa hikaye
Bende kelkit dostGümüşhane kelkitliyim her sene giderim kelkitte topuzlar restoran var benimde soyadım topuz kavak Ali soyundanım sökmenden ailede herkes kızda dahil 1.85 üstü dedemin dedesinin boyu kavak ağacı kadar uzunmuş oraya dayanıyor hikaye vs vs .
En tectubeli oldugum yerden gelmis konu ama yazmaya useniyorum.bundan sonra cok kotu gunlerin olucak o iliski bitmezse.benden sana abi tavsiyesi cok net soyluyorum sana kardesim.kisaca yazayim bu iliski temelsen gitmis ve bundan sonraki hayatinida b.k etti bu is butun iliskilerinde guven problemi yasiycksin her iliskide huylanicaksin ve hep aklina gelicek.sen sen ol hic bi bayana guvenme.cogu boyle dandiktir.allah yardimcin olsun.he sunuda ekliyim sirf kafa dagitmak icin daha cok kumara bulasicaksin o dahada beter bi durumu doguracak.arkadas ortaminda kalmaya calis ve hem o bayandan hem onunla ilgili konulardan uzak dur konusu acilan yerde durma unut gitsin.bu isi mutlaka ve mutlaka bitir o bayan sana yalan konusuyor.İyi geceler dostlar 3 aylık birlikte olduğum kişiden ayrıldım . Genciz 20 li yaşlar üniversite Çağlar’ı bana yalan söyledi gece çevrimiçiydi kimle konusuyosun diye sorduğumda aptalmısın falan dedi senimi aldatıcağımı düşünüyomusun falan ben düşündüm hemde neye rağmen düşündüm biliuomusunuz dostlar instagramında benle boy boy dizi dizi fotoğrafları herkesin bilmesine rağmen düşündüm 3 gün sonra söyle dedim o güne kadar çok baskı yaptım çıkardı ağzındaki baklayı eski konuştuğu çocuk yazmış arkadaşını ayarla diye inanmadım küfürler ettim neden eski konustugın çocuk arkadaşını ayarla diye yazarki dedim kız çok sakindi çok şaşırdım bir anda Nası değişti böyle anlamadım halbuki ben bu yaşta okul okuyorum çalışmıyorum onu yedirdim gezdirdim giydirdim herşey yaptım o mutlu olsun diye çok sevdim korudum kolladım şimdi herşeyi sildim engelledim böyle bombok kaldım içimde bir his var geçmiyor yaşayan bilir kinmi nefretmi öfkemi sevgimi ama içim içime sığmıyor
Aynısını bende yaşadım dost bu hayatta kızlara kolay kolay guvenmeyeceksin yoksa aşk acısı çekersin sen ne yaparsan yap onun aklı başkasında olduktan sonra ona dünyaları versem yine seni aldatır.İyi geceler dostlar 3 aylık birlikte olduğum kişiden ayrıldım . Genciz 20 li yaşlar üniversite Çağlar’ı bana yalan söyledi gece çevrimiçiydi kimle konusuyosun diye sorduğumda aptalmısın falan dedi senimi aldatıcağımı düşünüyomusun falan ben düşündüm hemde neye rağmen düşündüm biliuomusunuz dostlar instagramında benle boy boy dizi dizi fotoğrafları herkesin bilmesine rağmen düşündüm 3 gün sonra söyle dedim o güne kadar çok baskı yaptım çıkardı ağzındaki baklayı eski konuştuğu çocuk yazmış arkadaşını ayarla diye inanmadım küfürler ettim neden eski konustugın çocuk arkadaşını ayarla diye yazarki dedim kız çok sakindi çok şaşırdım bir anda Nası değişti böyle anlamadım halbuki ben bu yaşta okul okuyorum çalışmıyorum onu yedirdim gezdirdim giydirdim herşey yaptım o mutlu olsun diye çok sevdim korudum kolladım şimdi herşeyi sildim engelledim böyle bombok kaldım içimde bir his var geçmiyor yaşayan bilir kinmi nefretmi öfkemi sevgimi ama içim içime sığmıyor
Önce derin bir boşluk hayattan zevk alamama sonra zamanla ne aptalmışım kafaya taktığım şeylere bak deme kasma Kral sal gitsinİyi geceler dostlar 3 aylık birlikte olduğum kişiden ayrıldım . Genciz 20 li yaşlar üniversite Çağlar’ı bana yalan söyledi gece çevrimiçiydi kimle konusuyosun diye sorduğumda aptalmısın falan dedi senimi aldatıcağımı düşünüyomusun falan ben düşündüm hemde neye rağmen düşündüm biliuomusunuz dostlar instagramında benle boy boy dizi dizi fotoğrafları herkesin bilmesine rağmen düşündüm 3 gün sonra söyle dedim o güne kadar çok baskı yaptım çıkardı ağzındaki baklayı eski konuştuğu çocuk yazmış arkadaşını ayarla diye inanmadım küfürler ettim neden eski konustugın çocuk arkadaşını ayarla diye yazarki dedim kız çok sakindi çok şaşırdım bir anda Nası değişti böyle anlamadım halbuki ben bu yaşta okul okuyorum çalışmıyorum onu yedirdim gezdirdim giydirdim herşey yaptım o mutlu olsun diye çok sevdim korudum kolladım şimdi herşeyi sildim engelledim böyle bombok kaldım içimde bir his var geçmiyor yaşayan bilir kinmi nefretmi öfkemi sevgimi ama içim içime sığmıyor
Aklı olda kardeşim iki arada kalmış oda sen iyisini yapmışsın sal gitsin gerçekten seviyorsa hatasını anlar napar eder bulur seniİyi geceler dostlar 3 aylık birlikte olduğum kişiden ayrıldım . Genciz 20 li yaşlar üniversite Çağlar’ı bana yalan söyledi gece çevrimiçiydi kimle konusuyosun diye sorduğumda aptalmısın falan dedi senimi aldatıcağımı düşünüyomusun falan ben düşündüm hemde neye rağmen düşündüm biliuomusunuz dostlar instagramında benle boy boy dizi dizi fotoğrafları herkesin bilmesine rağmen düşündüm 3 gün sonra söyle dedim o güne kadar çok baskı yaptım çıkardı ağzındaki baklayı eski konuştuğu çocuk yazmış arkadaşını ayarla diye inanmadım küfürler ettim neden eski konustugın çocuk arkadaşını ayarla diye yazarki dedim kız çok sakindi çok şaşırdım bir anda Nası değişti böyle anlamadım halbuki ben bu yaşta okul okuyorum çalışmıyorum onu yedirdim gezdirdim giydirdim herşey yaptım o mutlu olsun diye çok sevdim korudum kolladım şimdi herşeyi sildim engelledim böyle bombok kaldım içimde bir his var geçmiyor yaşayan bilir kinmi nefretmi öfkemi sevgimi ama içim içime sığmıyor
Dostum k bakmada derdini seveyim.Neden derdini seveyim bak ülkeyi gectim dunyada binlerce insan ölüyor insanlarda ne dert sıkıntılar varken bana ask mesk olaylari cok gereksiz geliyor en azindan suanlik...Sen yat kalk Allah a dua et boyle bir insanin gercdk yuzunu sana gosterdigi icin.Bizde neler yasadik yola ciktiklarimiz yolda bulduklarina degisti bizi.Zaman her seyin ilaci bosver Allah saglik sihhat versin en onemlisi o gerisi bos...İyi geceler dostlar 3 aylık birlikte olduğum kişiden ayrıldım . Genciz 20 li yaşlar üniversite Çağlar’ı bana yalan söyledi gece çevrimiçiydi kimle konusuyosun diye sorduğumda aptalmısın falan dedi senimi aldatıcağımı düşünüyomusun falan ben düşündüm hemde neye rağmen düşündüm biliuomusunuz dostlar instagramında benle boy boy dizi dizi fotoğrafları herkesin bilmesine rağmen düşündüm 3 gün sonra söyle dedim o güne kadar çok baskı yaptım çıkardı ağzındaki baklayı eski konuştuğu çocuk yazmış arkadaşını ayarla diye inanmadım küfürler ettim neden eski konustugın çocuk arkadaşını ayarla diye yazarki dedim kız çok sakindi çok şaşırdım bir anda Nası değişti böyle anlamadım halbuki ben bu yaşta okul okuyorum çalışmıyorum onu yedirdim gezdirdim giydirdim herşey yaptım o mutlu olsun diye çok sevdim korudum kolladım şimdi herşeyi sildim engelledim böyle bombok kaldım içimde bir his var geçmiyor yaşayan bilir kinmi nefretmi öfkemi sevgimi ama içim içime sığmıyor