kelin ilacı olsa okutur 2 ganyana basar Beratım bu işler böyle bol şanslarKelin keşke ilacı olsada başına sürse dostlarla paylaşsa
kelin ilacı olsa okutur 2 ganyana basar Beratım bu işler böyle bol şanslarKelin keşke ilacı olsada başına sürse dostlarla paylaşsa
Knk gunluk 50 tl ye tamam diyebilmek icin kafan rahat olmasi lazim kiminin bi ton borcu var kiminin bekleyen odemesi kiminden ailesi biseyler beklio o is zorKnock knock ben kaçar geldim bayromuda göremedim zaten @bayramyay1
İyi forumlar arkadaşlar
Kanka rulet yapamdik yakelin ilacı olsa okutur 2 ganyana basar Beratım bu işler böyle bol şanslar
Fren diyen falan hikaye anlık herşey şuan güzel yorum yapan kazancı olan kötü yorumlarda bulunan kayıplarkelin ilacı olsa okutur 2 ganyana basar Beratım bu işler böyle bol şanslar
sağlık olsun kanka bu sıralar aldı bi şanssızlık gidiyor ama bi gün döneceğiz öyle 500 1 k değil 5 10klarla bilen biliyo icraati yapınca paslasırızKanka rulet yapamdik ya
Sikinti yok ya sekayi bekliom 1 k alcam 51 inci siradan dusmezseksağlık olsun kanka bu sıralar aldı bi şanssızlık gidiyor ama bi gün döneceğiz öyle 500 1 k değil 5 10klarla bilen biliyo icraati yapınca paslasırız
Sadece bu işten beklentisi olan adama 50 tl zaten para değil dostm demek istediğimi tam anlamamşsnKnk gunluk 50 tl ye tamam diyebilmek icin kafan rahat olmasi lazim kiminin bi ton borcu var kiminin bekleyen odemesi kiminden ailesi biseyler beklio o is zor
inşallah jemucumSikinti yok ya sekayi bekliom 1 k alcam 51 inci siradan dusmezsek
ben 2nizede katılıyorum dedim demek ki hiç okumamısım dostluk bunu gerektirirSadece bu işten beklentisi olan adama 50 tl zaten para değil dostm demek istediğimi tam anlamamşsn
Anladim knk da zor yani o is kazanc o kdr farkli bisey o kafayi kontrol edemiyorsun suan diyosun 5 10 k yapayim yeter o paraya ulasinca daha fazlasini hedefliyorsun 50 tl yi 3 k yaptim acele etmeden sonra 2 gunde geri verdim niye daha fazla kazanmak icinSadece bu işten beklentisi olan adama 50 tl zaten para değil dostm demek istediğimi tam anlamamşsn
İşte dediğime geldik keşke cebinde kalabilse kalmaz. Yorum belki düzelebilir açıp araştırabilirsin 1 numara kumar 2 numara sex yani kumar mı seksmi diene 1 çıkar dünya capında araştrma ben demiomAnladim knk da zor yani o is kazanc o kdr farkli bisey o kafayi kontrol edemiyorsun suan diyosun 5 10 k yapayim yeter o paraya ulasinca daha fazlasini hedefliyorsun 50 tl yi 3 k yaptim acele etmeden sonra 2 gunde geri verdim niye daha fazla kazanmak icin
2si bir arada olmuyo muİşte dediğime geldik keşke cebinde kalabilse kalmaz. Yorum belki düzelebilir açıp araştırabilirsin 1 numara kumar 2 numara sex yani kumar mı seksmi diene 1 çıkar dünya capında araştrma ben demiom
2si bir arada olmuyo mu
İşte dediğime geldik keşke cebinde kalabilse kalmaz. Yorum belki düzelebilir açıp araştırabilirsin 1 numara kumar 2 numara sex yani kumar mı seksmi diene 1 çıkar dünya capında araştrma ben demiom
katılıyorumAnladim knk da zor yani o is kazanc o kdr farkli bisey o kafayi kontrol edemiyorsun suan diyosun 5 10 k yapayim yeter o paraya ulasinca daha fazlasini hedefliyorsun 50 tl yi 3 k yaptim acele etmeden sonra 2 gunde geri verdim niye daha fazla kazanmak icin
Hep 1 fazlası olması istediği için malesef orda bile kumar anlayana dostm2si bir arada olmuyo mu