Dayıcım, aslan dayım. Taktın kafayı %10`a. Adamlar sana ben %10dan alıyorum demiyor, %50 ne amk oha çüş diyor. Yani senin dediğin %50 de en az %10 kadar absürt. Anadın?%10la seni kapıdan içeri almazlar
Dayıcım, aslan dayım. Taktın kafayı %10`a. Adamlar sana ben %10dan alıyorum demiyor, %50 ne amk oha çüş diyor. Yani senin dediğin %50 de en az %10 kadar absürt. Anadın?%10la seni kapıdan içeri almazlar
Dost sen ciddiye almiyorsun galiba gut Bi konuş bir tane tefe ile bak görDayıcım, aslan dayım. Taktın kafayı %10`a. Adamlar sana ben %10dan alıyorum demiyor, %50 ne amk oha çüş diyor. Yani senin dediğin %50 de en az %10 kadar absürt. Anadın?
Dost bunun afi tefe boşunamı uzat durun diyorlar adamlar eskisi gibi kimsenin canını almaz alıp napcak😀Ya dostum doğrudur ben hayatımda ne tefeci gördüm ne para aldım ama yüzde 50 korkunç olur
Babuş bak şunu anlamıyorsun. Tamam tefe ciddidir alayının aq falan da %50 diye bir oran yok yani anlamak istemediğin kısım burasıDost sen ciddiye almiyorsun galiba gut Bi konuş bir tane tefe ile bak gör
Kardeşim kaç tane tefeci tanıdığın var seni 10 tanesine götüreyim istersenBabuş bak şunu anlamıyorsun. Tamam tefe ciddidir alayının aq falan da %50 diye bir oran yok yani anlamak istemediğin kısım burası
Aynen öyle ben 23k aldım 1 ay sonra 35k ödedimNe %10u kardeş sen sene kaçtasın dost tefe artık %50den aşağı vermiyor
Direkt aklıma bu geldi niyeyse )Tefeciden para alicam diye seni keklemis, zaman kazanmak için
Beni 4 yıl boyunca kekledi artık öyle bir şansı kalmadıTefeciden para alicam diye seni keklemis, zaman kazanmak için
Millet dostundan borç alıyor gibi düşünüyorAynen öyle ben 23k aldım 1 ay sonra 35k ödedim
Tefeci adamın arkadaşı yoktur normal insanlarında tefeci arkadaşı yoktur. 150K parayı ödeyemeyen adama teminatı yoksa zaten tefeci para vermez yani ayak yapıyordur sana ödeyecem diyeYa dostum doğrudur ben hayatımda ne tefeci gördüm ne para aldım ama yüzde 50 korkunç olur
Ya işte bende onu yaptım zaten mecbur kaldım daha doğrusu4 senedır salladığına inanıyorsan yakın arkadaşın değildir de zaten kral acil ihtiyacın yoksa farklı yollar denemek daha iyi olur gibi
Dostum aslında benim tahminim ödeyememe gibi bir durumu olmaz adam kendisi memur zaten belediyede en kötü 30-35 maaş alıyorlardr herhalde sallamiyo ibne 🙂Tefeci adamın arkadaşı yoktur normal insanlarında tefeci arkadaşı yoktur. 150K parayı ödeyemeyen adama teminatı yoksa zaten tefeci para vermez yani ayak yapıyordur sana ödeyecem diye
Memleket memurum açlıktan ölüyom diyenlerle dolu. Ağa sen üstele kimden alıyorsan ver de yalani ortaya çıkınca parça parça vereyim diye konuşmaya başlarDostum aslında benim tahminim ödeyememe gibi bir durumu olmaz adam kendisi memur zaten belediyede en kötü 30-35 maaş alıyorlardr herhalde sallamiyo ibne 🙂