Hahha ulan seni almayıp da @ferdikadıoğlu bunu alıcamBenide listeye alır mısın dost 😁😁
Hahha ulan seni almayıp da @ferdikadıoğlu bunu alıcamBenide listeye alır mısın dost 😁😁
Nasip bro napalim üst desek son sn faul olur 2de2 atar biterdi faul olmadı sayı olmadi olmiycak işler olduBilerek atmadılarsa bişey bilmiyorum abi uzaması mucize oldu o maçın
İnanırım hep öyle oluyor zararlı çıkan rol sahibi oluyor ama ispatlayamiyorsunSana şu kadar söyleyeyim roll den bana kalan roll başlangıç kasamdan daha az yemin ederim
Yani dost o dost ile aynı cümlede olmam bile sıkıntılıHahha ulan seni almayıp da @ferdikadıoğlu bunu alıcam
4 dk kala kendine gelecekValencia mahvedecek
Ben seni listeye almıştım sankiHahha ulan seni almayıp da @ferdikadıoğlu bunu alıcam
İspata gerek duymuyorum abi. Dün geceden beri yapacağımızı yaptık şükürİnanırım hep öyle oluyor zararlı çıkan rol sahibi oluyor ama ispatlayamiyorsun
Kendinede bir şeyler yapİspata gerek duymuyorum abi. Dün geceden beri yapacağımızı yaptık şükür
Aldın ama @tekalali6767 almadıBen seni listeye almıştım sanki
Dost sen bugün bana bir rol yaptır bence seni kurtarayimAldın ama @tekalali6767 almadı
Tekalali6767 bizi sevmiyor dostAldın ama @tekalali6767 almadı
ÜzdüAldın ama @tekalali6767 almadı
Saygılar dost sanada 1903 ten beri takipteyizTekalali6767 bizi sevmiyor dost
Bende roll yapamayı bekliyorum kimsenin takip etmediği bir yer var ordan yürüyorumDost sen bugün bana bir rol yaptır bence seni kurtarayim
Şaka lo şaka hahahhahah