- 6,228
- 2,180
- 113
Malesef
Olmadı dost canın sağ olsun senin ne yapalım 🥹🙏Ak takımı on tane üçlük denedi per başında ne gerek var turnike at ak farkı aç işte
Bir çin atasözü derki kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin.sen 1500u beğenmedim eldekindende oldun şimdi com yazık oldu geçmiş olsunAk takımı on tane üçlük denedi per başında ne gerek var turnike at ak farkı aç işte
Canın sağ olsun dost ne yapalim🙏🥹Kusura bakmayın arkadaşlar
İyi niyet ama sonrası üzücü oluyor dost genelde evetBir çin atasözü derki kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin.sen 1500u beğenmedim eldekindende oldun şimdi com yazık oldu geçmiş olsun
Dost 1500e buradan belli kişiye ulasirdim. Ama son adım gelseydi çoğu kişiye ulasacaktim @Pikaçuu şahittir. Nasip değilmişBir çin atasözü derki kumar osuruga benzer zorlarsan sicarsin.sen 1500u beğenmedim eldekindende oldun şimdi com yazık oldu geçmiş olsun
Biliyorum Dost o mantıkta yaptığını 🥹Dost 1500e buradan belli kişiye ulasirdim. Ama son adım gelseydi çoğu kişiye ulasacaktim @Pikaçuu şahittir. Nasip değilmiş
Sahide gerek yok inaniyorum.bende NBA kupon parası buldum çalışıp yapayım bı 4lu kombineDost 1500e buradan belli kişiye ulasirdim. Ama son adım gelseydi çoğu kişiye ulasacaktim @Pikaçuu şahittir. Nasip değilmiş
Bol şanslar şimdiden Dost, yazdığın gibi gelsinSahide gerek yok inaniyorum.bende NBA kupon parası buldum çalışıp yapayım bı 4lu kombine