- 33,248
- 14,454
- 113
Uçak çoktan uçtu kilitlendi basmadı yoksa 1K para vardıNiye ucakmi ucuruyordun
Uçak çoktan uçtu kilitlendi basmadı yoksa 1K para vardıNiye ucakmi ucuruyordun
Listeyi ben yapacaktım ama bu seferlik böyle olsunBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Sana ne kaldı herkese ulaşırsanBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Biz misyonumuzu tamamladık yol alalım bro 😁Burada senden önce bizi yaptı reis gözden kaçırdın sen 🤣 @Hayat1kumar
@ferdikadıoğlu nerede yaListeyi ben yapacaktım ama bu seferlik böyle olsun
Kesene bereketBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Bana ne bana ne ben de isterimSana ne kaldı herkese ulaşırsan
Kelle başı 25 atarsa onada kalır la 😁Sana ne kaldı herkese ulaşırsan
2 hafta önce veda hutbesi yayınladı sonra sildi@ferdikadıoğlu nerede ya
Ben o yüzden listeci seçiyom küsen ona küssün😂Valla işin en sıkıntılı yani işte bu gerçekten büyük sıkıntı kazanmaktan daha büyük sikitni bu is
KatıldımKelle başı 25 atarsa onada kalır la 😁
Kesene bereketBeyler herkesin emeğine sağlık. Şimdi kimse alınmasın gücenmesin. Gün içinde ulaştıklarıma bu konudan ulaşamayacağım. İki kişi roll yapacak. @Hayat1kumar @drogba6 kalana ben seçip ulaşacağım
Bizim 200 gelemedi dost yoksa seni listeye eklerdik amabi ihtimalimizdemi yok
Sen benim rolle gel 🤣Bana ne bana ne ben de isterim
@wasil top sendeAllah aşkına biri liste yapabilir mi beynim yandı