Geçti artıkBen yaparım
Bende rol açarım ben karatekin😀Agalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
Liste yapmayayım mı ulan be ne sevinmiştim ilk kez yapacaktımAgalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
Hadi şansın daim olsun kral ben giderAgalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
👍👍Agalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
Bu rollun raconunu biz koymadık ama biz uygularız 🤣Agalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
@tekalali6767 dost liste@Hakan170 (juanvandan ödül aldı)
@Danger38 (juanvandan ödül aldı)
@drogba6 (rol sahibi)
@Hayat1kumar (roll sahibi)
@Muroo1988
@besiktaslitl
@nerde (ödülden men)
@TitanEnsaladus
@butragueno
@Kadir3471
@filozofolacak
@berny49
@Mrlbra
@wasil
😀Yalnız güzel yapmış @tekalali6767@Hakan170 (juanvandan ödül aldı)
@drogba6 (rol sahibi)
@Muroo1988
@besiktaslitl
@nerde (ödülden men)
@TitanEnsaladus
@butragueno
@Kadir3471
@filozofolacak
@berny49
@Mrlbra
@wasil
Tebrikler kesene bereket dostAgalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
kral ben sana bi eksik falanmı yaptım makaramı yapıon@tekalali6767 dost liste
Beni çıkar Kral oradan bu liste ise@Hakan170 (juanvandan ödül aldı)
@drogba6 (rol sahibi)
@Muroo1988
@besiktaslitl
@nerde (ödülden men)
@TitanEnsaladus
@butragueno
@Kadir3471
@filozofolacak
@berny49
@Mrlbra
@wasil
Mendil eline , mendil verdim geline...Agalar 3 kişi roll yapacak. 4 kişiyede ben ulaşacağım roll yapanlar buradakilere ulaşsınlar öncelikli. Ve etkinlik açmış olanlara özen göstersinler
Sen bekleme sen wildsin@Hayat1kumar abi ben senin rolü bekliyorum 😂
Bizi dahil etmemişsin olsun bol şans herkese 🙏@tekalali6767 dost liste
Bana özelden ulaşmıştı dost ben kendime almayacaktım sadece liste yapmak istiyordum@Hakan170 (juanvandan ödül aldı)
@drogba6 (rol sahibi)
@Muroo1988
@besiktaslitl
@nerde (ödülden men)
@TitanEnsaladus
@butragueno
@Kadir3471
@filozofolacak
@berny49
@Mrlbra