- 95,728
- 51,507
- 113
7
Ban yiyceksinarkadaşlar sıkıntıya düştüm bugün ne ekmek ne de sigara alacak param yok cebimde kusura bakmayın dolandırıcı felan değilim borç olarak istiyorum 200 300 lira felan borç verebilecek misiniz atacak kişiye numaramı da vereyim borç olarak istiyorum geri verecegim dilenmiyorum
Bazen ekmeksiz de yapabiliyoruz ama sigarasız asla durumuna çok düştüğümüz olmuştur Dost,elimde olan bir şey olsaydı hiç düşünmeden dm ne düşmüştüm, kusura bakma Dost 🥺arkadaşlar sıkıntıya düştüm bugün ne ekmek ne de sigara alacak param yok cebimde kusura bakmayın dolandırıcı felan değilim borç olarak istiyorum 200 300 lira felan borç verebilecek misiniz atacak kişiye numaramı da vereyim borç olarak istiyorum geri verecegim dilenmiyorum
Allah razı olsun kardeşimBazen ekmeksiz de yapabiliyoruz ama sigarasız asla durumuna çok düştüğümüz olmuştur Dost,elimde olan bir şey olsaydı hiç düşünmeden dm ne düşmüştüm, kusura bakma Dost 🥺
Bu düşünce yanlış bro.tanimazsin etmezsin ve bu gibi durumları çok gördüm coguda duygu sömürüsü yapiyorBazen ekmeksiz de yapabiliyoruz ama sigarasız asla durumuna çok düştüğümüz olmuştur Dost,elimde olan bir şey olsaydı hiç düşünmeden dm ne düşmüştüm, kusura bakma Dost 🥺
Dostum son adım yapmayacaktım normalde gelirse bir adım daha yapar seni Dr görürüm konuda muhabbet geçirme sen ulaşıcam gelirseironi yapmıyorsan sağol kardeşim ama gerçekten durum bu ve borç olarak istiyorum