Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tekalali6767 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,728
51,507
113
arkadaşlar sıkıntıya düştüm bugün ne ekmek ne de sigara alacak param yok cebimde kusura bakmayın dolandırıcı felan değilim borç olarak istiyorum 200 300 lira felan borç verebilecek misiniz atacak kişiye numaramı da vereyim borç olarak istiyorum geri verecegim dilenmiyorum
Ban yiyceksin

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,927
5,458
113
arkadaşlar sıkıntıya düştüm bugün ne ekmek ne de sigara alacak param yok cebimde kusura bakmayın dolandırıcı felan değilim borç olarak istiyorum 200 300 lira felan borç verebilecek misiniz atacak kişiye numaramı da vereyim borç olarak istiyorum geri verecegim dilenmiyorum
Bazen ekmeksiz de yapabiliyoruz ama sigarasız asla durumuna çok düştüğümüz olmuştur Dost,elimde olan bir şey olsaydı hiç düşünmeden dm ne düşmüştüm, kusura bakma Dost 🥺

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,727
3,512
113
Yine ev atış dep çok kaçırdı yaa

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,728
51,507
113
Bazen ekmeksiz de yapabiliyoruz ama sigarasız asla durumuna çok düştüğümüz olmuştur Dost,elimde olan bir şey olsaydı hiç düşünmeden dm ne düşmüştüm, kusura bakma Dost 🥺
Bu düşünce yanlış bro.tanimazsin etmezsin ve bu gibi durumları çok gördüm coguda duygu sömürüsü yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...