- 28,590
- 26,450
- 113
Çok yavassiniz dost2 Adım 3 adım bekleniyor ikinci adıma geçiliyor şu an Birinci Adım bitti
Çok yavassiniz dost2 Adım 3 adım bekleniyor ikinci adıma geçiliyor şu an Birinci Adım bitti
Hızlandır o zamanÇok yavassiniz dost
Lan 81-88 iken ev kazanır 5.10 duHızlandır o zaman
kalite canlıyı da darlıyorum doğum tarihi yanlış ım girmişim diye düzeltmişlerdi 2saat önce ondan dolayı biraz aksaklık olmuş risk birimi ekleyecekmiş Sözde bakalım ekleyecek mi ya bekliyorum hala eklenmedi eklentide sana yaptıracağımEv 8.5 handikapla kazanırmı soruyor
Sağlık olsun acele etme ikinciyi güzel bir şekil al üçüncüye de geçBurası içerde beyler bazen şans ayağınıza geliyor değerlendiremiyors6nuz tek adımda bitecek roll kaçırdık sağlık olsun
Bol şanslarBurası içerde beyler bazen şans ayağınıza geliyor değerlendiremiyors6nuz tek adımda bitecek roll kaçırdık sağlık olsun
Tamam murocan kasa ata ata giderizkalite canlıyı da darlıyorum doğum tarihi yanlış ım girmişim diye düzeltmişlerdi 2saat önce ondan dolayı biraz aksaklık olmuş risk birimi ekleyecekmiş Sözde bakalım ekleyecek mi ya bekliyorum hala eklenmedi eklentide sana yaptıracağım
Eklemiyor ki sen ayıksın burada söylemek istemiyorum 2 yani 2Tamam murocan kasa ata ata gideriz
Sen kaç oranda gördünBurası içerde beyler bazen şans ayağınıza geliyor değerlendiremiyors6nuz tek adımda bitecek roll kaçırdık sağlık olsun
Anladım anladımEklemiyor ki sen ayıksın burada söylemek istemiyorum 2 yani 2
7 85Sen kaç oranda gördün
Kötü kaçmış
Vur gel hayde
Daha şimdi canlıya yazdım davet listesinde yoksun diyor ya ekran atacağım namussuza yaAnladım anladım