Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Telebet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

afyok03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,471
1,124
113
İp bahanesi var üye olmayın sakın

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,223
12,851
113

100 adet (1 TL ) freespin veriyorlar. 5000 tlye ulaştıktan sonra 200 tl yatırımla 500 tl çekim izni yapmışlar. Siteyi internette biraz araştırdımda öyle dolandırıcı bi site değiller. Bu arada ben bonusu aldım ama kaybettim :) umarım işinizi görür.
Bunlar iyice bokunu çıkarttı olayin

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,223
12,851
113
ya yanlış anlama lafım sana değil kendimce gülesim geldi yani keşke paylaşmasaydım :D biliyorum tepkiniz bana değilde ben kötü oldum kendimce
Yok dostum kusuruma bakma sen güzel bir niyetle paylaştın da harbi dayanamadım görünce şartları 🤣 yoksa baş tacisin

berkays7

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48
8
8
Bunu bonus diye paylaşanda sıkıntı var amk böyle bonus mu olur bildiğin dolandırıcılık sende site adamısın dumenden önüme çıktı yazmışın

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
256
63
Bunu bonus diye paylaşanda sıkıntı var amk böyle bonus mu olur bildiğin dolandırıcılık sende site adamısın dumenden önüme çıktı yazmışın
hocam ne diye site adamı olim ben capitolbette oynuyorum al buda kanıtım. iftira atmasan sevinirim

Ekli dosyalar

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
256
63
@
Shellac
konuyu kapatalımmı yani paylaşım yaptıgıma pişman oldum. Site adamıda değilim.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,326
1,641
113
Site de hata yok bunu paylaşan kişi de suç biraz düşünse bunu kalkıp burda paylaşım yapmaz

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
92
28
Ya şu konuyu kapatın lütfen durmadan karşıma çıkıyor yenibirsey sanıyoruz

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,569
364
83

100 adet (1 TL ) freespin veriyorlar. 5000 tlye ulaştıktan sonra 200 tl yatırımla 500 tl çekim izni yapmışlar. Siteyi internette biraz araştırdımda öyle dolandırıcı bi site değiller. Bu arada ben bonusu aldım ama kaybettim :) umarım işinizi görür.
Spinin vereceği 60 70 tl onu 100 kat yapacağız birde yatırım yapacaksın super bonusmus

best8181

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
0
1
5000 tlye ulaştıktan sonra 200 tl yatırımla 500 tl çekim .... bu ne kardeşim...