Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Hakkında Dostlar

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
535
113
Dostlar önceden sitelerde oyunlar oynuyordum choreme den giriodum şimdi ise sitelerde oynadiğim oyunlardan atiyor kasiyor acaba bir sitemi diye düsündüm çogu aynı bunu nasıl yaparız bilgi arkadaşlara ihtiyacım var 🙏

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,317
25,002
113
Dostlar önceden sitelerde oyunlar oynuyordum choreme den giriodum şimdi ise sitelerde oynadiğim oyunlardan atiyor kasiyor acaba bir sitemi diye düsündüm çogu aynı bunu nasıl yaparız bilgi arkadaşlara ihtiyacım var 🙏
Verileri temizle geçmişte malum siteler falan varsa onları temizle ana ekranı boşalt biraz cihazın ram dolmuştur onu rahatlat gereksiz ss videolar oyunlae falan varsa sil

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
535
113
Hiçbişey yapamazsın çözümü yok telefon grafikleri kaldırmıyor ben sırf rahat slot oynayayım diye telefon değiştim ak😂😂
Yok önceden böyle değildi reis telefonu sıfirladiķ güncelledik yaptık ama olmuyor eyvallah

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,271
1,037
113
İyi telefon al

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,416
10,263
113
Ram düşük, depolama düşük grafikleri kaldırmıyor telefon . Yeni bir telefon lazım en az 6- 8 GB Ram olması lazım

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,505
535
113
Eyvallah dostlar bilgiler için saolun 🙏

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
120
43
kanka bende de iphone 7 var telefon grafikleri kaldırmıyor ozellıkle pragmatıcte . Tek çözüm telefon yükseltilecek başka yolu yok