- 1,505
- 535
- 113
Dostlar önceden sitelerde oyunlar oynuyordum choreme den giriodum şimdi ise sitelerde oynadiğim oyunlardan atiyor kasiyor acaba bir sitemi diye düsündüm çogu aynı bunu nasıl yaparız bilgi arkadaşlara ihtiyacım var 🙏
Verileri temizle geçmişte malum siteler falan varsa onları temizle ana ekranı boşalt biraz cihazın ram dolmuştur onu rahatlat gereksiz ss videolar oyunlae falan varsa silDostlar önceden sitelerde oyunlar oynuyordum choreme den giriodum şimdi ise sitelerde oynadiğim oyunlardan atiyor kasiyor acaba bir sitemi diye düsündüm çogu aynı bunu nasıl yaparız bilgi arkadaşlara ihtiyacım var 🙏
Hiçbişey yapamazsın çözümü yok telefon grafikleri kaldırmıyor ben sırf rahat slot oynayayım diye telefon değiştim ak😂😂Mesela bunun gibi kasiyor oyundan atiyor devamli
Yok önceden böyle değildi reis telefonu sıfirladiķ güncelledik yaptık ama olmuyor eyvallahHiçbişey yapamazsın çözümü yok telefon grafikleri kaldırmıyor ben sırf rahat slot oynayayım diye telefon değiştim ak😂😂
Samsung A02 dostTelefonda kac ram var
Samsung A02 dost
Cihaz iyi 3 gb ram var kasmamasi lazim
Teknik yardim gerekli
[/QUO
İyi telefon alDostlar önceden sitelerde oyunlar oynuyordum choreme den giriodum şimdi ise sitelerde oynadiğim oyunlardan atiyor kasiyor acaba bir sitemi diye düsündüm çogu aynı bunu nasıl yaparız bilgi arkadaşlara ihtiyacım var 🙏
O ksar al bitane s serisi bak keyfineSamsung A02 dost
Ram düşük en az 8 GB olmaliMesala bu şekil gösterrio iyi bana göre