- 7,474
- 6,547
- 113
evavm muhabbeti bence dönmesin bildiğin hırsızlar onlar 20k ya 70k ödüyorsun ayrıca videolu,özçekimli imza falan gönderiyorsun tam keriz işi
Abla yön avm falan var oralar bak istersenBulamadık hiç bi yer gidip alabileceğimiz
Denizlieva avm nerenin
EasycepArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Buraya sakın ha sakın bulaşma sana Okadar diyorumBen buraya senden gördüm kayıt oldum şimdi 51 bin tl limit çıktı bu nasıl yapcam reis nerde bu mağaza gitmeden nasıl alırım bilgi verirmisin
Hiç nakitin varmı yada hattın faturalımıArkadaşlar kredi çıkmıyor uygulamalar zaten vermiyor taksitle telefon verecek bi yer lazım varmı bildiğiniz bi yer ?
Lan ne gerizaklı insansın sen benmiyim ulan dolandırcak olsam insaları oyle dolandırım aklın ermiyor bensem numarayı atsana sikik@exkumarbaz adlı arkadaş bankanın telegramdan kredi verdiğini iddia ediyor lütfen dolandırılmayın a dostlar
??? Sen degil misin bu sldmsösösLan ne gerizaklı insansın sen benmiyim ulan dolandırcak olsam insaları oyle dolandırım aklın ermiyor bensem numarayı atsana sikik
Adamın o bana verdiği saksafon kafamısn benim hesabım belli adamın hesabı yazarsınız diye??? Sen degil misin bu sldmsösös
Kanka sen bu işleme yönlendirmedin mi insanları ben öektim diye mantıklı düşün bakalım banka krediyi telegramdan verir miAdamın o bana verdiği saksafon kafamısn benim hesabım belli adamın hesabı yazarsınız diye