Benim cihazda wifiye bağlanmıyor sebebi nedir acaba aylardir kullandigim ev interneti dahil baska cihazlara da bağlanmıyormi hesabı oluyor bu kardeşim özelden yaz bana numaramı vereyim 30 dakika sonra halledeyim telefoncuyum
wifi ağını gördüğü halde mi bağlanmıyorBenim cihazda wifiye bağlanmıyor sebebi nedir acaba aylardir kullandigim ev interneti dahil baska cihazlara da bağlanmıyor
Goruyo bağlaniyo max 1 dk sonra kayboluyo ağ kapsam alani dışında yaziyo sonra hic bağlanmıyorwifi ağını gördüğü halde mi bağlanmıyor
marka model nedir xiaomi ise imei tamiri yapıldı mıGoruyo bağlaniyo max 1 dk sonra kayboluyo ağ kapsam alani dışında yaziyo sonra hic bağlanmıyor
G20marka model nedir xiaomi ise imei tamiri yapıldı mı
General Mobile GM20 sanırım yazılımsal problem olabiliyor verilerini yedeklersen yardımcı olurum herhangi bir ücret talep etmeden
Etmiş kadar oldun knk sağolGeneral Mobile GM20 sanırım yazılımsal problem olabiliyor verilerini yedeklersen yardımcı olurum herhangi bir ücret talep etmeden
Kardeşim mi hesabı ile alakalı hiçbir şey yok bende telefon yenimi hesabı oluyor bu kardeşim özelden yaz bana numaramı vereyim 30 dakika sonra halledeyim telefoncuyum