- 1,068
- 465
- 83
xiaomi al geç müthiş telefon
Sagol usta ugrasin icin tsk ederim inceleyim konuyuKardesim Samsung'tan amiral gemisi cihazlar disinda kesinlikle uzak dur. A serisi M serisi J serisi... bunlara verilen paraya yazik.
Link koymakta sakinca yoktur sanirim.
https://mobile.donanimhaber.com/butceye-gore-cihaz-tavsiyeleri-haziran-2020--133739643
Bu konunun ilk mesajini ve son mesajlari incele.Genreal Mobile markasini kolay kolay tavsiye etmem ama GM9 Pro cihazi var ornegin. Amoled ekran, Gorilla glass 5 Stereo hoparlor, 4gb ram vs... fiyat performan olarak iyi.
Samsung iyidir ya a30 almıştım 1800e 8 aydır kullanıyorum hoşuma gitti benim. Çinlilere para kaptırmayınSagol usta ugrasin icin tsk ederim inceleyim konuyu
Redmi note 8 128 gb aldım 1900 e bomba gibiÖncelikle herkese iyi günler dilerim.5-6 senedir tertemiz kullandigim telefon vardi rahmetli oldu...Telefon alma niyetim yok fazla bütçem yok 1500-2000 lira bandında önerebileceğiniz telefon var mı ben pek anlamam telefonlardan eminim aranizda anlayan ilgili olan,tecrube etmis arkadaslar vardir.Lutfen samsung olmasin onerileriniz ortaokuldan beri samsung kullaniyorum gına geldi artık.Yani bütçe çok değil fakat vardir yine bir seyler
Benim dikkatimi çeken
oppo realme 5i 64 gb
Xiaomi redmi serisinden birkac telefon
Önerilerinizi bekliyorum dostlar...
Xiaomi mi9t oneririm kullaniyorim.memnunumÖncelikle herkese iyi günler dilerim.5-6 senedir tertemiz kullandigim telefon vardi rahmetli oldu...Telefon alma niyetim yok fazla bütçem yok 1500-2000 lira bandında önerebileceğiniz telefon var mı ben pek anlamam telefonlardan eminim aranizda anlayan ilgili olan,tecrube etmis arkadaslar vardir.Lutfen samsung olmasin onerileriniz ortaokuldan beri samsung kullaniyorum gına geldi artık.Yani bütçe çok değil fakat vardir yine bir seyler
Benim dikkatimi çeken
oppo realme 5i 64 gb
Xiaomi redmi serisinden birkac telefon
Önerilerinizi bekliyorum dostlar...
usta fıyatı 3 bın cıvarı dıyo malesef benı asıyo o tutarXiaomi mi9t oneririm kullaniyorim.memnunum
nerden aldın dostum 1900 cok ucuza almıssın sendeRedmi note 8 128 gb aldım 1900 e bomba gibi