Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefonlar Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Kardesim Samsung'tan amiral gemisi cihazlar disinda kesinlikle uzak dur. A serisi M serisi J serisi... bunlara verilen paraya yazik.

Link koymakta sakinca yoktur sanirim.

https://mobile.donanimhaber.com/butceye-gore-cihaz-tavsiyeleri-haziran-2020--133739643

Bu konunun ilk mesajini ve son mesajlari incele.Genreal Mobile markasini kolay kolay tavsiye etmem ama GM9 Pro cihazi var ornegin. Amoled ekran, Gorilla glass 5 Stereo hoparlor, 4gb ram vs... fiyat performan olarak iyi.
Sagol usta ugrasin icin tsk ederim inceleyim konuyu

Blue1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
911
113
Oppa 5i alabilirsin gönül rahatlığıyla kardeşim.

Hergun satıyorum bu telefondan

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,643
1,470
113
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.5-6 senedir tertemiz kullandigim telefon vardi rahmetli oldu...Telefon alma niyetim yok fazla bütçem yok 1500-2000 lira bandında önerebileceğiniz telefon var mı ben pek anlamam telefonlardan eminim aranizda anlayan ilgili olan,tecrube etmis arkadaslar vardir.Lutfen samsung olmasin onerileriniz ortaokuldan beri samsung kullaniyorum gına geldi artık.Yani bütçe çok değil fakat vardir yine bir seyler

Benim dikkatimi çeken
oppo realme 5i 64 gb
Xiaomi redmi serisinden birkac telefon

Önerilerinizi bekliyorum dostlar...
Redmi note 8 128 gb aldım 1900 e bomba gibi

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Samsung a50 al tertemiz kullan dostum telefoncularda kapali kutu 2000 tl ye bulabilirsin belki

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,357
3,196
113
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.5-6 senedir tertemiz kullandigim telefon vardi rahmetli oldu...Telefon alma niyetim yok fazla bütçem yok 1500-2000 lira bandında önerebileceğiniz telefon var mı ben pek anlamam telefonlardan eminim aranizda anlayan ilgili olan,tecrube etmis arkadaslar vardir.Lutfen samsung olmasin onerileriniz ortaokuldan beri samsung kullaniyorum gına geldi artık.Yani bütçe çok değil fakat vardir yine bir seyler

Benim dikkatimi çeken
oppo realme 5i 64 gb
Xiaomi redmi serisinden birkac telefon

Önerilerinizi bekliyorum dostlar...
Xiaomi mi9t oneririm kullaniyorim.memnunum

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,298
3,260
113
dostum fiyat aralığına göre ve temiz kullandığını düşünerek xiaomi tavsiye ederim