- 2,386
- 494
- 83
45 gunde çıkmayla rekor sendemi arkadaşımSaolsn kardeşim 45 gün olmuştu kardeşim
45 gunde çıkmayla rekor sendemi arkadaşımSaolsn kardeşim 45 gün olmuştu kardeşim
Ben o çekilişe katılmam o parayı alıp kumar oynicam ya daha ne diyim istediğin kadar ihtiyacın olsun daha fazlasına böyle yapmaman lazim yakışmadı hem de senAstekbete atacam şayet 15 bin yapyaparsam 1000 lirasını forumda dağıtacam arkadaşlar başkanın izni olursa 10 kişiyr 100 er lira dağıtacam
Kesinlikle katiliyorumHayati yalan yazdiklarini bi okyun ya. Eger dinamobete 5 k yatorip 7.5 cektiysen at yatirimin cekimin ss ini özür dilicem
Hala degerlendirmeDestek kredisi çıkan olursa yazsın ben 3 Nisan'dan beri bekliyorum. 60 gündür değerlendirme sürecinde. Şaka gibi
Korona bitti kredi bitti söylemini bekliyorum 4 gözle.
O kufurune 1 küfür de destek benden fazlasıyla hak ediyorlar bunlar küfürü iltifat sanıyorlar hoşlarına gidiyor belliŞu forumu sevmesem öyle ağır küfür edecem ki. Susuyorum
Şu forumu sevmesem öyle ağır küfür edecem ki. Susuyorum
O kufurune 1 küfür de destek benden fazlasıyla hak ediyorlar bunlar küfürü iltifat sanıyorlar hoşlarına gidiyor belli
Ya kanka 2 ayı devirdik 3. aya girdik millet kredi ödemesine başlayacak biz hala bekliyoruz sözün bittiği yerdeyiz artik o gulucukten anladığım kadarıyla 1 küfür de destek senden geldi imza kampanyası gibi küfür destek kampanyası başlattık
Bana direk red vermişlerdiYa kanka 2 ayı devirdik 3. aya girdik millet kredi ödemesine başlayacak biz hala bekliyoruz sözün bittiği yerdeyiz artik o gulucukten anladığım kadarıyla 1 küfür de destek senden geldi imza kampanyası gibi küfür destek kampanyası başlattık
içinizden tabiki edebilirsiniz dost ama yorum olarak hoş olmazYa kanka 2 ayı devirdik 3. aya girdik millet kredi ödemesine başlayacak biz hala bekliyoruz sözün bittiği yerdeyiz artik o gulucukten anladığım kadarıyla 1 küfür de destek senden geldi imza kampanyası gibi küfür destek kampanyası başlattık
Yok kanka disimdan da ediyorum da sen duymuyorsuniçinizden tabiki edebilirsiniz dost ama yorum olarak hoş olmaz
oda güzel dost rahatla daYok kanka disimdan da ediyorum da sen duymuyorsun
Hangi oda güzel kankaoda güzel dost rahatla da
konuyu bozmayalım orti başlasak şimdi ortada konu kalmazHangi oda güzel kanka