- 95,778
- 51,531
- 113
Ilk yaridan isi bitirmeliydik o kdr ataga bos donmek olmadi.takim olmamis henuz
Takim komple kapatılmalıIlk yaridan isi bitirmeliydik o kdr ataga bos donmek olmadi.takim olmamis henuz
6 aydır savaşda olan adamlara yenılmeyın beo kırmızı kart çıkmasa maç farklı şekillenecekti ilk yarıyı izleyen ne demek istediğimi anlar iyi film oynadı hakem bir ivan bebek vakası gibi yine Feneri ihraç ettiler 2 pozisyonla turu geçtiler hakemde yardım etti eli cebinden çıkmadı her faulde sarı çıkardı rakip yapınca foulu sesi çıkmadı sağlık olsun.
ya yuru git isine halen fenevi savunma adamlar sapladi gecti ali koc mahvetti fenerio kırmızı kart çıkmasa maç farklı şekillenecekti ilk yarıyı izleyen ne demek istediğimi anlar iyi film oynadı hakem bir ivan bebek vakası gibi yine Feneri ihraç ettiler 2 pozisyonla turu geçtiler hakemde yardım etti eli cebinden çıkmadı her faulde sarı çıkardı rakip yapınca foulu sesi çıkmadı sağlık olsun.
Hocayı zerre beğenmedim umarım lig baslayinca yanilirim çok mantik disi hamleler yaptıBence Emreyi oyundan alması yanlıs karardı. Zaten ikinci yarıda almıssın diri adam neden cıkarırsın ki neyin taktiği bu yani. Ardayı neden böyle maclarda oynatmıyor hele ki hazırlık maclarında iyi performans vermişken anlamak güç. Geçmiş olsun ülke futbolu adına üzücü bir skor
Bu fenerliler neden her maçtan sonra hakemi kötülüyorlar adam gibi oynasa fener yenerdi onuda geçtim şampiyonlar ligi var diye alınan futbolcular vardı 😂😂şampiyonlar ligi başlamadan bittiBu hakemlerin Allah belasını versin!!!
Maçın bı bölümünü bende izledim dostum Kievin kırmızıyı vermedi dakka lerde baya doğradı hakem feneri türk takımlarına karşı hep yapılıyor buBu fenerliler neden her maçtan sonra hakemi kötülüyorlar adam gibi oynasa fener yenerdi onuda geçtim şampiyonlar ligi var diye alınan futbolcular vardı 😂😂şampiyonlar ligi başlamadan bitti
sahabet toplam gol bilene 50 freebet veriyo ben de bildim bekliyozBetnis skorda 1.1 bildim 25 TL bekliyorum
Tipo skorda 1.1 bildim 50 FreeSpin tercih ettim
Atlas totoda 4 bildim herhalde 30 TL verecek
Onwin fener 1 gol attı 30 TL bekliyorum
Betmatik 50 sweet Bonanza etkinligi vardı ona katıldım etkinlik her kulvarda kalkmış yerinde yeller esiyor
Sahabetin 50 TL harici 50 fs etkinliği varmıydı sanki ben sahabette 50 fs ye katıldım hatırlıyorum
Matbet çekiliş bekleniyor