- 65,102
- 37,789
- 113
0 2 olursa önü acik80 e kadar atamazsa zaten olacağı 0-2 de üst lazım bize. Atacak olsalar ilk 15 dk preste atarlardı. Beceriksizler
0 2 olursa önü acik80 e kadar atamazsa zaten olacağı 0-2 de üst lazım bize. Atacak olsalar ilk 15 dk preste atarlardı. Beceriksizler
Ben bide 3.5 girdim bunların neyine güvendiysem artık
bu ligde paşa'ya atamıyosan kime gol atacan? Diğer anadolu takımları gibi full kapanmıyorlar da ne biçim bir takım bu ts0 2 olursa önü acik
Ak takimi ilk yari 3.5 korneride yedi hic bisey yok mactaBen bide 3.5 girdim bunların neyine güvendiysem artık
Bol şanslar dilerim 🙏Herkese bol kazançlar.
Gelirse küsürat @Fterim1905'e gider. Kalanıyla devam ederim kartlara 100K lazım patlağız.
Ts cok sıkintida bir adana demiri yendi o da simdiden dustu bile yani cokta şasirmabu ligde paşa'ya atamıyosan kime gol atacan? Diğer anadolu takımları gibi full kapanmıyorlar da ne biçim bir takım bu ts
Biraz daha zorlasak forumun yarısı yatmış olur bu maçtanAk takimi ilk yari 3.5 korneride yedi hic bisey yok macta
yav anlıyorum da zaten haftalardır baskı altındasın evinde paşa gibi takım var, allah allah oynayacaksın zaten adamlar yiyor bir şekilde, kapanmıyorlar da. Hangi maçta atacan? Futboldan işte bu yüzden nefret ediyorum.Ts cok sıkintida bir adana demiri yendi o da simdiden dustu bile yani cokta şasirma
Benimki bisey degildi de oynayan cok bayaBiraz daha zorlasak forumun yarısı yatmış olur bu maçtan
Ben seneler once biraktim dost zaten cok cok arada alirim bildigim takim ve ligleriyav anlıyorum da zaten haftalardır baskı altındasın evinde paşa gibi takım var, allah allah oynayacaksın zaten adamlar yiyor bir şekilde, kapanmıyorlar da. Hangi maçta atacan? Futboldan işte bu yüzden nefret ediyorum.
bana da 40 yılda bir futbol perileri geliyor, beni sevip gidiyorlar böyleBen seneler once biraktim dost zaten cok cok arada alirim bildigim takim ve ligleri
Kesinlikle. Trabzon şuan yeme pahasına bile olsa 7-8 kişi atakta oluyor olmalıydı ama geride olmasına rağmen bunu bile yapmıyoryav anlıyorum da zaten haftalardır baskı altındasın evinde paşa gibi takım var, allah allah oynayacaksın zaten adamlar yiyor bir şekilde, kapanmıyorlar da. Hangi maçta atacan? Futboldan işte bu yüzden nefret ediyorum.
Var biseye bakiyor amabana da 40 yılda bir futbol perileri geliyor, beni sevip gidiyorlar böyle
kk dir maxVar biseye bakiyor ama
Pen galibakk dir max