Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - 5'li x1750

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
3.06

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,637
4,634
113
Ts cok sıkintida bir adana demiri yendi o da simdiden dustu bile yani cokta şasirma
yav anlıyorum da zaten haftalardır baskı altındasın evinde paşa gibi takım var, allah allah oynayacaksın zaten adamlar yiyor bir şekilde, kapanmıyorlar da. Hangi maçta atacan? Futboldan işte bu yüzden nefret ediyorum.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,102
37,789
113
yav anlıyorum da zaten haftalardır baskı altındasın evinde paşa gibi takım var, allah allah oynayacaksın zaten adamlar yiyor bir şekilde, kapanmıyorlar da. Hangi maçta atacan? Futboldan işte bu yüzden nefret ediyorum.
Ben seneler once biraktim dost zaten cok cok arada alirim bildigim takim ve ligleri

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,737
19,212
113
Kesinlikle. Trabzon şuan yeme pahasına bile olsa 7-8 kişi atakta oluyor olmalıydı ama geride olmasına rağmen bunu bile yapmıyor