Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Thebetpoint 50 TL Deneme Bonusu

Gunduz88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
279
52
28
Bence dolandırıcı üye oldum tikliyom başka site çıkıyor

Deivid5

Üye
Yeni Üye
16
12
3
Bu siteden çeken olursa çektiği kadar ben gönderecem
Çekimimizi yaptık Allah razi olsun çok teşekkür ederim her şey için

Ekli dosyalar

umut6868

♪♫••..❤..••♫♪ Üçkağıtçı üye ♪♫••..❤..••♫♪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,301
432
83
Al kardeş hadi sende gönder benim çektiğim kadar sözünde dur papara numaram 2084478656
Ben öyle bir söz vermişmiyim bak bakalım yukarıya adama verdiği sözü hatırlattım kaşınma bence ben söylemesem onuda alamayacaktin

tufan79

Üye
Yeni Üye
41
59
18
Alt yapisi berbat olabilir ama adamlar oduyor 100 attim 100 bonus aldim bakiye 1100 oldu cekim verdim dakika tutmadi

Deivid5

Üye
Yeni Üye
16
12
3
Yanlız ayın 18 de gelen para transferi bu nasıl oluyor anlamadim
kardeşim ayın 18ndr çekim verdim Çarşamba günü sondu sitenin bonusu benimki birazda sanstan oldu 3 maç yazdım canlıda 3ude tuttu bakiyem 240 oldu ardından 50 TL yatırdım manuel olarak o zmn sitenin para yatırma çekme güncel deildi elden yatırdım ardından 50 TL'yi 1.50 d n oynadım oda tuttu bakiyem 320 oldu 20 TL sildiler 300 verdiler

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
kardeşim ayın 18ndr çekim verdim Çarşamba günü sondu sitenin bonusu benimki birazda sanstan oldu 3 maç yazdım canlıda 3ude tuttu bakiyem 240 oldu ardından 50 TL yatırdım manuel olarak o zmn sitenin para yatırma çekme güncel deildi elden yatırdım ardından 50 TL'yi 1.50 d n oynadım oda tuttu bakiyem 320 oldu 20 TL sildiler 300 verdiler
Bol kazanclar

urass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
125
43
Elden nasıl yatirdin

urass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
596
125
43
Adı sanı belli olanyan sitelere yatırıyor millet sonra burda ağlıyor kimsenin buna hakkı yok

Moderatör tarafında düzenlendi: