Bu siteden çeken olursa çektiği kadar ben gönderecem
Çekimimizi yaptık Allah razi olsun çok teşekkür ederim her şey içinBu siteden çeken olursa çektiği kadar ben gönderecem
Göndersene adamın parasını delikanlı ? Öyle laf yapmakla olmuyor ?Çekimimizi yaptık Allah razi olsun çok teşekkür ederim her şey için
İnsan sözünde durur bee alt üstü 300 TLGöndersene adamın parasını delikanlı ? Öyle laf yapmakla olmuyor ?
Gondern dekontu altinada yazın papara nosuGöndersene adamın parasını delikanlı ? Öyle laf yapmakla olmuyor ?
İnsan sözünde durur bee alt üstü 300 TL
Buyur kardeşGondern dekontu altinada yazın papara nosu
Al kardeş hadi sende gönder benim çektiğim kadar sözünde dur papara numaram 2084478656Buyur kardeş
Ben öyle bir söz vermişmiyim bak bakalım yukarıya adama verdiği sözü hatırlattım kaşınma bence ben söylemesem onuda alamayacaktinAl kardeş hadi sende gönder benim çektiğim kadar sözünde dur papara numaram 2084478656
Sana demedim onu mesajda yanlışlık olduda adam zaten gondermiyorkiBen öyle bir söz vermişmiyim bak bakalım yukarıya adama verdiği sözü hatırlattım kaşınma bence ben söylemesem onuda alamayacaktin
Yanlız ayın 18 de gelen para transferi bu nasıl oluyor anlamadimAl kardeş hadi sende gönder benim çektiğim kadar sözünde dur papara numaram 2084478656
kardeşim ayın 18ndr çekim verdim Çarşamba günü sondu sitenin bonusu benimki birazda sanstan oldu 3 maç yazdım canlıda 3ude tuttu bakiyem 240 oldu ardından 50 TL yatırdım manuel olarak o zmn sitenin para yatırma çekme güncel deildi elden yatırdım ardından 50 TL'yi 1.50 d n oynadım oda tuttu bakiyem 320 oldu 20 TL sildiler 300 verdilerYanlız ayın 18 de gelen para transferi bu nasıl oluyor anlamadim
Bol kazanclarkardeşim ayın 18ndr çekim verdim Çarşamba günü sondu sitenin bonusu benimki birazda sanstan oldu 3 maç yazdım canlıda 3ude tuttu bakiyem 240 oldu ardından 50 TL yatırdım manuel olarak o zmn sitenin para yatırma çekme güncel deildi elden yatırdım ardından 50 TL'yi 1.50 d n oynadım oda tuttu bakiyem 320 oldu 20 TL sildiler 300 verdiler
Elden nasıl yatirdinkardeşim ayın 18ndr çekim verdim Çarşamba günü sondu sitenin bonusu benimki birazda sanstan oldu 3 maç yazdım canlıda 3ude tuttu bakiyem 240 oldu ardından 50 TL yatırdım manuel olarak o zmn sitenin para yatırma çekme güncel deildi elden yatırdım ardından 50 TL'yi 1.50 d n oynadım oda tuttu bakiyem 320 oldu 20 TL sildiler 300 verdiler