- 4,928
- 3,020
- 113
BolşamsFreebet ileEkli dosyayı görüntüle 703734 yaptık birşey umarım gelir girona maçı kafama yattığı için oynadım bugünkiler gelirse girona rahat gelecektir umarım gelir bol şanslar herkese...
Geçen yatırdı beni bugunde yatırırdıeverton hoca değiştirdi keşke onları karşına almasaydın
Yüklü lazım gelen 14ü de 10 orana basaydım 140k hayatım az da olsa düzene girerdiMacina oğlum küçük orana basıp harçlığını alsaydın ya Kardeşim ah
Geldimi abi harbidenİçerdeyiz
Liste yapıyorum o zamanİçerdeyiz
İki maç ayın 18 inde knk aynı günün bültenine oynmak istemedimGeldimi abi harbiden
Tbrkler iyi oran yakaladinİçerdeyiz
Abi 18 ine alarm kurdum şaka maka sende de iyi sabır varmış heİki maç ayın 18 inde knk aynı günün bültenine oynmak istemedim
Bnde tuttu sandım la 3 gün sonrayada maç koyulmaz ya 😁 ben anca yanlışlıkla yaparım o işiİçerdeyiz
Knk aynı gün patlatıyorlar yaBnde tuttu sandım la 3 gün sonrayada maç koyulmaz ya 😁 ben anca yanlışlıkla yaparım o işi
Yarına koyaydin bro la 3 gün nedir ben 2 saat sonraki maçı beklememek için canlıdan maç koyuyorum kuponuma 😁Knk aynı gün patlatıyorlar ya
Sen yaptıysan gelir Bol sans dostİki maç ayın 18 inde knk aynı günün bültenine oynmak istemedim
Tak taka taka takİçerdeyiz
O yüzden buradasın zaten sabırlı olsan burda olmazdinYarına koyaydin bro la 3 gün nedir ben 2 saat sonraki maçı beklememek için canlıdan maç koyuyorum kuponuma 😁
15 bin tl şuan o kadar iyi gelir ki bana 2 hafta beklerim kesin geleceini bilsemKnk aynı gün patlatıyorlar ya