- 12,305
- 4,373
- 113
10 oranı vardı alacak maçı yaTolima goolll
10 oranı vardı alacak maçı yaTolima goolll
Bozdurma diyecektim, sonrasında kalbinin sesini dinle dedim nasio böyleymişAbi bozdurma kalksın bence be
Belliydi dost aslında işte paranin yoklugu agzimizla diyoruz the strongest macininda 2. Yarı gol cikagini biliyordum10 oranı vardı alacak maçı ya
Bazen öyle oluyor dost, geçelim bu maçtan 🙏🥺Bozduk diye mi gol attılar
Aynen öyle maç tezgâh dep boşuna görmedi kırmızıyıı ve oran analizi sağlamBelliydi dost aslında işte paranin yoklugu agzimizla diyoruz the strongest macininda 2. Yarı gol cikagini biliyordum
Kanka bana göre bozdurma kalkmalı bikere kupon oynanmis kalmalı oyle zaten sen riski almışsın bikereAllah belasını versin bunların
Sıkma canını dostum olur böyle şeyler zaman zaman bende yapıyorum öyle,hatta daha kötüsü olduğu olduAllah belasını versin bunların
Psikolojimi bozdu bunlarKanka bana göre bozdurma kalkmalı bikere kupon oynanmis kalmalı oyle zaten sen riski almışsın bikere
Aynen öyle knka para olsaydı kacirmazdim o maça gece maçları işteAynen öyle maç tezgâh dep boşuna görmedi kırmızıyıı ve oran analizi sağlam
🥺🙏Psikolojimi bozdu bunlar
Aynen öyle dostumAynen öyle knka para olsaydı kacirmazdim o maça gece maçları işte
Bozulmasın kanka olacağı buymuş ama tavsiyem maç açıktı zaten berabere olsa yine maçı kapatırlar derdik ama yapacak birşey yok.Psikolojimi bozdu bunlar
Kardâyim dediğin kısım ne kadar Dost,2,5 üst üzmeyecek şekilde al istersen ev basıyor, yani kontra yeme ihtimaline karşı en sağlamini söyledim yoksa atarsa ev atar tâbiPsikolojimi bozdu bunlar
Tamamdır dostum 🙏Çektim ya kanka yarına artık