- 4,149
- 2,679
- 113
1 saat oldu üye olalı.
ne canlı destek var
ne otomatik ekleme.
dün de AMK sitesinde freebet belirmedi.
2 sitenin de AMK.
ne canlı destek var
ne otomatik ekleme.
2 sitenin de AMK.
Sen neyin kafasını yaşıyon biraderçekim verildi gelirse yazarım
Babacan site şu an aktif değil ondan sms gelmiyor alanlar aktifken aldı bakım var dediler beklemedeyiz banada SMS gelmedibana SMS gelmiyor millet bonusu aldı
Dün amk bonus oynadım eklediler ama dediğin gibi 1 saat oldu ekleme yapılmadı tipbomda1 saat oldu üye olalı.
ne canlı destek var
ne otomatik ekleme.
2 sitenin de AMK.
Sitede güncelleme var beklemede kalalımBonus motor hatası diyor
Hocam 1 saat oldu üye olalı sms geldi banaBabacan site şu an aktif değil ondan sms gelmiyor alanlar aktifken aldı bakım var dediler beklemedeyiz banada SMS gelmedi
Abi üye olman için gelen SMS onay verip kodu girmen lazım daha üye olmadım demektirHocam 1 saat oldu üye olalı sms geldi bana
Ha pardon site bakıma girdi yada bizi kekliyor belli olur bı kaç saateHocam 1 saat oldu üye olalı sms geldi bana
tamam dediğin doprudur bende diyorumki az önce üye olurken sms geldi üye oldumAbi üye olman için gelen SMS onay verip kodu girmen lazım daha üye olmadım demektir
Şansını seveyim 🤣🤣🤣......Üye oldum bonus kalktı 😂
Bonus kalkmjs vay şansımızatamam dediğin doprudur bende diyorumki az önce üye olurken sms geldi üye oldum
Bitmişmi bosunami üye olduk laBonus kalkmjs vay şansımıza
Şnsa bak heleeBonus kalkmjs vay şansımıza
Aramızdaji günün şanslısı sensin demek üye olduk bonus kalktı kimine sms gelmediÖDEME GELDİ ARKADAŞLAR İSTEYENE KANIT ATARIM BOŞ YAPANLAR UZAK DURSUN BU SİTEDE BENİ TANIYAN TANIR KİMSEYE YALAN BORCUM YOK ALLAHA ŞÜKÜR
Senin nası aktif oldu bonusÖDEME GELDİ ARKADAŞLAR İSTEYENE KANIT ATARIM BOŞ YAPANLAR UZAK DURSUN BU SİTEDE BENİ TANIYAN TANIR KİMSEYE YALAN BORCUM YOK ALLAHA ŞÜKÜR
Seni kimse tanimiyo kanka🤑🤑ÖDEME GELDİ ARKADAŞLAR İSTEYENE KANIT ATARIM BOŞ YAPANLAR UZAK DURSUN BU SİTEDE BENİ TANIYAN TANIR KİMSEYE YALAN BORCUM YOK ALLAHA ŞÜKÜR