- 2
- 0
- 1
Çekim yapacam 20 tl yardımcı olabilecek varmı 50 olarak geri atacam
Abi en basta cekim yapan 1-2 kişiye atmıslar demekki artık para kalmamıs oyalıyorlar sans işte bizdekideben dün çektim arkadaşlar 30 dk falan sürdü
yani gelmez zatende bugun hic bekleme canlı yardım yarın gün içerisinde hesabınıza gecer dedi inanmadım tabiiBenim 24 saat olucak daha gelmedi cekimim
Özele yazÇekim yapacam 20 tl yardımcı olabilecek varmı 50 olarak geri atacam
evet paparaydı, işte ilk kasam 100 liraydı çekim yapmak için yatırım yapın dediler ve yaptım, anapara çevriminden sonra çekim verdim iptal oldu, tüm bakiyeniz ile çekim verin dediler öyle yaptım yine iptal oldu, sonra çevrim bitmemiş vs.. dediler oynaya oynaya kasa 250 oldu çevrim bitti, talep verdim yaklaşık 10 saatte geldi.CEKIM PAPARA MIYDI ?
2019'da 10 lira iyi paraydı he.Yatirim sarti 50 filan olsaydi manzarayı tahmin edemiyorum 😁
2019 değil senin dediğin yıllar2019'da 10 lira iyi paraydı he.
Tütün sigara paketi 6 liraydı, ekmek 7,5 kuruşa vardı. Bim tavuk sosis 7-8 liraydı. Yoğurt 5 tl falandı. Ey gidi günler ey... 1.10 kuruşa Ice Tea alıyor, 30 kuruşa kek yiyorduk.
Anasını si..m.şler lan 2 3 yılda ülkenin
Kanka zahmet olmazsa konunun açıldığı tarihe gözünün ucuyla bi bakabilir misinkardeşim selamun aleykum adres dogru yazılmamış galiba bidaha kontrol edersen sevinirim giremedim
lan koyduğumun salağı 40 yıllık konuyu niye hortlatıyosun kör olsan koklayarak görürsün tarihiBekliyorum