Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Togg t10x Alınır Mı ?

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,972
892
113
İyiymiş. Tesla zaten yakında telefon bile üretmeye başlayacak. İphone batarsa şaşırmayın
Adamın sınırsız parası var apple ile aynı , elonın teslanın spacexin başarısı gözler önünde üstüne trump ve abd desteklerse olacağı o . Ama apple batmaz tesla telefon alanında yükselir sadece

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,906
113
Adamın sınırsız parası var apple ile aynı , elonın teslanın spacexin başarısı gözler önünde üstüne trump ve abd desteklerse olacağı o . Ama apple batmaz tesla telefon alanında yükselir sadece
Piyasadaki arabaların fiyatına bakınca Tesla model y tercihi çok mantıklı gözüküyor. Düşünsene Türkiye'de 0 modeli belki de en ucuz araba olan fiat egeanın benzinli modeli bile 1 milyon tl'den aşağı değil. En boş paketin fiyatı o da.

Cupralar da güzel araba ama teslanın kalitesiyle bir araya gelmez tabi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,906
113
Millet ekmeğe ekmek banıp , suyu kaynatıp suyunu içiyor sen foruma togg sormuşsun.. ilginç 😄
Herkesin durumu aynı değil ki dostum. Ne yapmamı istiyorsun. Ayrıca son 3-4 yılda bonuslardan, özel oranlardan, kodlardan, etkinliklerden, özel gün bonuslarından biriktirdiğim paralarla alacam bu arabayı. Sen de biriktir sen de al. Sadece özel oranlar bile en kötü günde ortalama 1 k para bırakıyor

Ben hiç dışarıdan yemek yemem mesela. Sadece bu bile ciddi manada bütçeden tasarruf etmek demek. Beni silkseler lahmacuncunun pis tırnaklarıyla yaptığı lahmacunun tanesine 150 tl verip yemem.

Son düzenleme:

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
50
28
elektrikli alacaksan yalnızca büyük markaların 2. nesilden itibaren olan elektrikli modellerini almanı tavsiye ederim. Aynı paralara Bmw i3 belki i5 bulabilirsin, Honda 154PS, Hyundai ioniq, Peugeot e208 gibi seçenekler görünümde heybetli olmasa da güç ve kalite olarak Togg'u geride bırakacaktır. Suv istiyorsan Chery ya da BYD alıp pişman olan görmedim.

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
661
357
63
Herkesin durumu aynı değil ki dostum. Ne yapmamı istiyorsun. Ayrıca son 3-4 yılda bonuslardan, özel oranlardan, kodlardan, etkinliklerden, özel gün bonuslarından biriktirdiğim paralarla alacam bu arabayı. Sen de biriktir sen de al. Sadece özel oranlar bile en kötü günde ortalama 1 k para bırakıyor

Ben hiç dışarıdan yemek yemem mesela. Sadece bu bile ciddi manada tasarruf etmek demek
Bak bu mantıklıymış . Bu gidişle herkes togg sahibi olur

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,906
113
Bak bu mantıklıymış . Bu gidişle herkes togg sahibi olur
Mantıklı olursan, para biriktirmeyi bilirsen, saçma sapan harcamaların olmazsa 3-4 yılda biriktirmek çok zor değil

3 yılda özel oranlardan vs.. 1.5 milyon tl birikti. Altımdaki Fiorinoyu da 350-400 bin tl ye satacam güzel bir elektrikli araba alacam. Cafelere, restaurantlara falan mı yedirseydim parayı

trancerslife

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
122
50
28

Ben hiç dışarıdan yemek yemem mesela. Sadece bu bile ciddi manada tasarruf etmek demek
kardeşim orası öyle de herkesin şansı bir değil, sanki alın teriyle çalışıp emek harcayıp başkalarına da aynısını söylüyor gibi sende oyna sende kazan minvali şeyler mantık dışı oluyor. özel oran 1000 bile olsa o maçın gelmeyeceği tutarsa gelmez. bu şans işidir ve şansın yoksa emeğin nankör olduğu nadir alanlardan biridir bu kumar.

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,243
1,329
113
Toog o kadar para verilir mi önce bunu sormak düşünmek lazım 2018 superb var bende çok memnunum ha bir de bundan sonra ki aracımda Mondeo olur bence toog almamalisin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,906
113
kardeşim orası öyle de herkesin şansı bir değil, sanki alın teriyle çalışıp emek harcayıp başkalarına da aynısını söylüyor gibi sende oyna sende kazan minvali şeyler mantık dışı oluyor. özel oran 1000 bile olsa o maçın gelmeyeceği tutarsa gelmez. bu şans işidir ve şansın yoksa emeğin nankör olduğu nadir alanlardan biridir bu kumar.
Ben de özel oranlardan, kodlardan, etkinliklerden kazanamayanları anlayamıyorum. totalde iyi paralar getiriyor. Adamlar 5 oranı 10 yapıyorlar. Yani uzun vadede zararda olman, karda olmandan daha zor. Geçen ay çoğu özel oran saçma sapan şekilde kaybetmesine karşın 40 k para yaptım. Biraz şansım olsa 60 - 70 k olacaktı.

Ama ben aynı zamanda para biriktirmeyi de biliyorum. Açız fakiriz diye dolaşan bazı insanlara bakıyorum, gidip bir cafede arkadaşıyla yarım saat oturup 1'er kahve ve kek'e 500 tl para ödeyip kalkıyorlar mesela. İnsanlar da bir tuhaf. Tasarruf etmeyi bilmiyorlar. Ben en son hangi tarihte dışarıdan yemek söyledim hiç hatırlamıyorum mesela. Hep evde kendim hazırlarım. Sadece bu bile büyük tasarruf demek

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,176
11,505
113

Ben hiç dışarıdan yemek yemem mesela. Sadece bu bile ciddi manada bütçeden tasarruf etmek demek. Beni silkseler lahmacuncunun pis tırnaklarıyla yaptığı lahmacunun tanesine 150 tl verip yemem.
Şimdi lahmacuncunun biri tırnak meselesinden gelir lincler seni :)
Şaka bir yana o miktarlarda alternatif çok elektrikli ye sartlama kendini bence her seçeneğe bak hangisi zevkine uygunsa al şimdiden hayırlı olsun

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,179
1,906
113
Şimdi lahmacuncunun biri tırnak meselesinden gelir lincler seni :)
Şaka bir yana o miktarlarda alternatif çok elektrikli ye sartlama kendini bence her seçeneğe bak hangisi zevkine uygunsa al şimdiden hayırlı olsun
Artık çağ elektirikli arabaların çağı. Ayrıca yakıttan ciddi manada tasarruf sağlamış olurum. Togg, yaklaşık 540 km menzili evde şarj edersen 270 tl'ye fullemiş oluyorsun ama 5 saat kadar sürüyormuş şarj etmesi. Dışarıda şarj edersen de 50 dk gibi bir sürede 0'dan fulleniyor. Fakat fiyat 3 katına çıkıyor. Yani evde şarj etsen km başı 50 kuruşa, dışarıda şarj etsen 1.5 liraya gidiyorsun

Benim için yakıt tasarrufu çok önemli bir kriter. O yüzden kesinlikle elektirikli bir araba tercih ederim. Hele mazotun litre fiyatı 40 liraları bile geçmişken

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,513
3,743
113
Valla togg da bi karizma var yanina hangi elektirikli modeli koyarsan koy çocugu gibi kaliyo ama teknik detay bilmemde karizman tavan yapar dost 😁

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Herkese merhaba arkadaşlar. Arabayı değiştirmeyi düşünüyorum ve alacağım yeni araba kesinlikle elektrikli olmalı. Aramızda Togg t10x kullananlar var mı. Alırsam pişman olur muyum. Çıktığından beri peynir ekmek gibi satılıyor. Artık her sokakta caddede görmek mümkün
pil durumundan başka bi sıkıntısı yok yani pişman olmazsın ama menzili dışında yolculuk yapman şu an ülkede zor bi tek pili sıkıntı aracın o kadar. şarj istasyonları çok az. birde şunu eklim. evde şarj etme 10 saat sürüyor bu da acil bi işin çıktıgında sorun yaşayabilirsin anlamına geliyor. yapay zeka konusunda çok başarılı dış görünüşü olarak güzel bi araba ama dediğim gibi tek sorunu pil ve şarjı

Son düzenleme:

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
534
93
Akp milli beka sorunudur.
Siyasal İslamcı Araptapar.

MHP milli beka sorunudur.
Türkcülük önünde en büyük engel

CHP milli beka sorunudur.
PKK'lı Kürtçülerin elinde

Dem milli beka sorunudur.
Bunları söylemeye gerek yok.

Bu partiler Türk düşmanı kadroların elinde oyuncak olmuştur.

Bu siyasi oluşumlar oldukça ülke halkı soyulmaya mahkum.