- 4,714
- 5,244
- 135
Bol şans
Teşekkürler reisBol şans
Teşekkürler kankBol şanslar
Olduğu kadar reiszor biraz
bol şansKupon 2 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 201801
Doğru dedin şans varsa hırs yapmazsak kazanırım teşekkürlerBol şanslar.
İnsani duyguları kenara bırakman ve tutarı görmezden gelmen lazım en önemlisi ise şans.
Her seferinde farklı siteye çek at yapıp bonus vs alırsan olası kaybı telafi etme şansında olur ama dediğim gibi insanın duyguları-hırsı vs problem.
Tekrar bol şanslar.
Hoş kelin ilacı olsa başına sürer benim ki o hesap güzel fikirler var ama olmuyor. dur süreci hızlandıram deyip bak bu maç olur deyip oynamamak lazım ama insan dürtüleri. Bazen de bir aciliyet oluyor kasadan yiyorsun vs. Neyse çok uzatmim, umarım sonunda istediğin hedefe ulaşırsın, takip edicem konuyuDoğru dedin şans varsa hırs yapmazsak kazanırım teşekkürler
Teşekkürler kank chelsea 1 gol atara kaldı bu kuponHoş kelin ilacı olsa başına sürer benim ki o hesap güzel fikirler var ama olmuyor. dur süreci hızlandıram deyip bak bu maç olur deyip oynamamak lazım ama insan dürtüleri. Bazen de bir aciliyet oluyor kasadan yiyorsun vs. Neyse çok uzatmim, umarım sonunda istediğin hedefe ulaşırsın, takip edicem konuyu
Bol bol şanslar.
bol bol şanslarBeyler kasa 15 di şuan 60 kalan 9 adım her gün 2 oran falan kasa basa basa gidicem zaten 10 adım olursa 30 k gibi bir para yapıyor 5k burada dağıtırım eğer erken kapatirsak yolu yine destek veren arkadaşlara pay ederiz ilk kupon buydu Kalan 9 gün Ekli dosyayı görüntüle 201613
bol şanslarKupon 2 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 201801