Sen iki milyar yedi yüz bin milyon milyar ne naptınUzak durun dolandırıcı bunlar 2000 yaptım bakiye sildiler kaybettiniz dediler
Sen iki milyar yedi yüz bin milyon milyar ne naptınUzak durun dolandırıcı bunlar 2000 yaptım bakiye sildiler kaybettiniz dediler
Ödeyecek kardeşim sabretSon kez yazıyorum olanlar bunlar ona göre görün işte herkese iyi günler bol şanslar
Yok be abi bakiye gitmis 2000 oldu sonra 500 e düştü bende öylesine 500 u çekim verdim bakiye sıfır birde çekim bekliyor 500 TL oda imkânsız yaniÖdeyecek kardeşim sabret
Kral sitede güncelleme var adamlar kaç kere söylediYok be abi bakiye gitmis 2000 oldu sonra 500 e düştü bende öylesine 500 u çekim verdim bakiye sıfır birde çekim bekliyor 500 TL oda imkânsız yani
200 olarak güncellemişler max çekimi promolar alanında deneme bonusu var kontrol et ordan şartlarıGelirse söylerim arkadaşlar
Ama bakiyem kayboldu 2000 den nasıl 500 e düşer şimdi çekimi iptal etsem 300 TL versem bu sefer tekrar 2000 yap diyecekler200 olarak güncellemişler max çekimi promolar alanında deneme bonusu var kontrol et ordan şartları
bonus talep var tost ben ordan aldımdestek hattı yok ortada, bonus talepte bonus yok. Bu çöpü nereden talep edecez?
Sabır taşına çatlatırsın yemin ediyorum, az önce dolandırıcı uzak durun diyordun 😀 sabret güncelleme bi bitsin adamlar hata yaptı erken paylaştı siteyiAdamlar hatasını anladı düzenlendi bakiye şimdide 2000 oldu ise 200 çekim verim diyor
aa evet burdaydı kaldırmışlar bitti demek ki yada güncelleme vs varKaldırmışlar o zaman dost
Ekli dosyayı görüntüle 692512