Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Trabzonspor & Beşiktaş Ne Olur

TRABZON BJK NE OLUR?

• TRABZON MS1

Kullanılan: 16 30.2%
  • BJK MS2

Kullanılan: 19 35.8%
  • BERABERE

Kullanılan: 6 11.3%
  • ILKYARI 1.5 UST

Kullanılan: 2 3.8%
  • ILKYARI 1.5 ALT

Kullanılan: 3 5.7%
  • KG YOK

Kullanılan: 1 1.9%
  • KG VAR

• MAÇ BOYU UST 2.5

Kullanılan: 5 9.4%
  • MAÇ BOYU ALT 2.5

Kullanılan: 2 3.8%
  • TOPLAM 3.5 4.5 UST

• Kullanılan toplam oy
    53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

Erdem2727

Beşiktaş ❤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,349
113
Mal Şenol abou madem oynayabilcek durumda idman eksiği olduğunu düşünmüyorum zaten milli takımdan geldi masuaku neden oynamaz rashica 70 dk top oynamadı neden ısrarla sahada kaldı salih üretemedi neden Chamberlain girmedi bunlara cevap vermek yerine fikstürü bahane etmiş
Arkadaşım Abu daha dün geldi ülkeye halı saha değil bu çık hemen oyna kaç gün taktik çalışılıyor masuaku ağrıları vardı zaten erken geldi Chamberlain'in de ağrıları vardı hoca napsın elindeki kadro belli sorun ileriden çok savunmada

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
Mal Şenol abou madem oynayabilcek durumda idman eksiği olduğunu düşünmüyorum zaten milli takımdan geldi masuaku neden oynamaz rashica 70 dk top oynamadı neden ısrarla sahada kaldı salih üretemedi neden Chamberlain girmedi bunlara cevap vermek yerine fikstürü bahane etmiş
Onun klasik malliklarindan alisigiz kadro 10 haftadan sonra ideal 11 oturur.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,548
25,176
113
Arkadaşım Abu daha dün geldi ülkeye halı saha değil bu çık hemen oyna kaç gün taktik çalışılıyor masuaku ağrıları vardı zaten etken geldi Chamberlain'in de ağrıları vardı hoca napsın elindeki kadro belli sorun ileriden çok savunmada
Bu ağrıları sana kim söyledi ? Hadi diyelim ağrısı var köpek gibi nasıl koşuyor bunlar ? Abou isterse maç günü gelsin fiziken hazır durumda adam takıma yine transfer olmadı illa ki bilgisi var bazı şeylerden ? Burası Beşiktaş birader götüm ağrıyo basım ağrıyo yeni geldim az yorgunum diye oynamamazlık olmaz gerekirse iğneyle gerekirse bandajla ağrı bandıyla sakat sakat çıkıp oynicaksin Ümraniyespor değil burasi

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,124
113
Daha çok kaybeder bro, Gs' nin Fb' nin 3 gömlek aşağısında kadro kalitesi. Adam gibi topçu bi Aboubakar bi Gedson var.

Gs ve Fb nin kadrolarına bak birde.
Dediğinde yüzde yüz haklısın kadro derinliği v.s olarak çok gerisindeyiz Galatasaray yönetimini gittiğinde yeni yönetim geldiğinde yaptığınız transferlerin cidden hangi paralara mal olduğunu yeni yönetim açıkladığında bu konu altında buluşalım:)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,548
25,176
113
Onun klasik malliklarindan alisigiz kadro 10 haftadan sonra ideal 11 oturur.
Laz inadı var ipnede ya takımda 10 numara yok pozisyon ureticek adam yok dikine gidip bi ara top bi şut çekicek adam yok 80 dk isabetli şut çekmemisiz elinde Chamberl var oynatmıyosun ghezzalı 70 e kadar bekletmek yerine 2. Yariya onla başlat skoeu dengele bişey olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...