- 250
- 44
- 28
benim kuponumun kazancı tam 21 saattir aktarılmadı 250 tl.kazandı göstermişler lakin hesaba aktarmamışlar.Iki kpon yaptim kazandı 1 kopun yansidi bu nasil birsite arkadaş
benim kuponumun kazancı tam 21 saattir aktarılmadı 250 tl.kazandı göstermişler lakin hesaba aktarmamışlar.Iki kpon yaptim kazandı 1 kopun yansidi bu nasil birsite arkadaş
para ceksek nasl yatcak bakalımBen dün gece üye olmuştum Bugün öğleden sonra yattı hesabıma
ummadık taş baş yarar başkanMucize olur başıboş bir siteye benziyor sonuçta
O da güzel Hatta ben şuan farkettim. Son kuponumun kazancına bakacak olursan hesapta 94.5 varken 60tl lki kupon kazanmış. Normalde hesap 154.5 olması gerekirken 121.5 yazmışlar. Hatta bunun üstüne birde hesaba sadece 60tl aktarmışlar toplama işlemini bile yapamayan adamlara güvendik zamanımıza yazık oldu gerçektenbenimde aynı durum 40 tlvardı hesapta 80 lraliık kazandı hesap 80 lira
ben ümidi kestim zaten gana milli takımı gol atalı 24 saat oldu oysa olan bizim 250 ye olduAhaha şuan başıma müthiş bir şey geldi. Hesabımda 63TL vardı. Sonuçlanmayı bekleyende 63tl lik bir kuponum vardı. Kupon kazandı. Yani hesabımda 126TL olması gerekirken 3TLyide silip 60TL bıraktılar. Kazandığımı yatırmayı bırakın hesapta olan parayıda sildiler. Bence bu site zor para verir.
24 saatir sonuçlanmadımıben ümidi kestim zaten gana milli takımı gol atalı 24 saat oldu oysa olan bizim 250 ye oldu
Hatam düzelmedi hala aynıçekim yapan varmı hatta hatası düzelen?