- 345
- 45
- 28
kaç saat bekledinBonusu eklediler şimdi @karahilal36
kaç saat bekledinBonusu eklediler şimdi @karahilal36
ahaa 2 oldu gana yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigana 2 gol atarın oranı 10 du 25 bastım.gana 3 ve daha fazla gol atarın oranı 48 di 5 bastım.haydi gana
50 dakikada yüklendikaç saat bekledin
Bekle otomatik ekleniyorcanlı destek hattı nerde üye olan bonus alan var mı
Aynen o değilde belge istiyorlar çevirsen bir dert çevirmesen ayrı dert gibi duruyor bakacaksınız çeken olacakmisite cok kötü duruyor cevrim tamamlansa bile parayı alamayız gibi geliyor ya hayırlısı
aynen dostum ben ugrasmıcam vazgectimAynen o değilde belge istiyorlar çevirsen bir dert çevirmesen ayrı dert gibi duruyor bakacaksınız çeken olacakmi
Onu bende denedim yanlış diyor muhtemelen belge atıyosun onaylaniyor sitem onaylamiyorbu site 40 yıllık adımı ve tc me yanlış diyor anlamış değilim kimliğimi yanıma aldım tekrar tekrar girdim yine yanlış diyor sorun bende olamaz adımı biliyorum soyadımıda biliyorum tc yi icat oldu olalı ezbere biliyorum ama yinede yanlış diyor
2 adet basket yap periyot sonucubu 30 tl yi nasıl yükeselteblrz yardım ?
300 liralık oynadınmı valla helal olsunşansımı s.keyim.gana 2 gol atar dedim 250 kazandım( kupon daha öylece beklemede gerçi ) canlı destek 1 saattir yok.tc yi onaylamıyor kuponlar sonuçlandırılmıyor.arayüz desen berbat.bu bonusu ilk ben çeviririm gibi ama ödeme yapmazlar bence.hiç ışık yok.