- 10,215
- 5,500
- 113
Yani hedefim yok ama 2 katı da yeter 7k az para değil kaca katlarsan o kadar güzel.olurben sadece slot oynarım normalde ona rağmen sana sporu tavsiye ediyorum bir hedef koyup çekme planın varsa slot oynanmaz
Yani hedefim yok ama 2 katı da yeter 7k az para değil kaca katlarsan o kadar güzel.olurben sadece slot oynarım normalde ona rağmen sana sporu tavsiye ediyorum bir hedef koyup çekme planın varsa slot oynanmaz
Bide ben genelde bildigim guvendigim 2 tane site var oralarda oynuyorum ilk yatirima guzel bonus veren guvendiginiz kayip bonusu guzel olan siteleride önerirmisinizYani hedefim yok ama 2 katı da yeter 7k az para değil kaca katlarsan o kadar güzel.olur
Pragmatik oynama o zamanMaçlardan çok anlamıyorum slot da 10 tl den 20 tlden spin atsam yakalarim gibi dusunuyoeum
kolay değil hocam 7k yı 14k yapmak slotta ondan diyorum misal 8-9k ya mı çıktı bakiyen acil çekip uzaman lazım yoksa o banko sıfıra inerYani hedefim yok ama 2 katı da yeter 7k az para değil kaca katlarsan o kadar güzel.olur
Basvur ogrenÖzel sektör çalışanıyım ilk maaşımı 1 ay sonra alıcam bankalar kredi kartı ya da kredi verir mi bu süreçte
Bol şansYani hedefim yok ama 2 katı da yeter 7k az para değil kaca katlarsan o kadar güzel.olur
sicilin temiz ise 90 gün 3 ay geçmesi lazım hocam 3 ay sonra düzenli maaş alıyor bu tamam demeye başladıklarında kredi verirler. kredi kartı siciliin temizse hemen verirler. 7kyı sporda oyna 2k at bi siteye önümüzdeki 3-4 gün hem afc maçları hem avrupa maçları var kılçıksız 10k yaparsın sabırlı olursan.Özel sektör çalışanıyım ilk maaşımı 1 ay sonra alıcam bankalar kredi kartı ya da kredi verir mi bu süreçte
Yok bugun biseyler yapmam lazimsicilin temiz ise 90 gün 3 ay geçmesi lazım hocam 3 ay sonra düzenli maaş alıyor bu tamam demeye başladıklarında kredi verirler. kredi kartı siciliin temizse hemen verirler. 7kyı sporda oyna 2k at bi siteye önümüzdeki 3-4 gün hem afc maçları hem avrupa maçları var kılçıksız 10k yaparsın sabırlı olursan.
İnş ypn krdsmYok bugun biseyler yapmam lazim
@Aekrem yetiş totemKasa 4.5k ya düştü batıyoruz
Spor oyna dost slot şans işi batırma parayıKasa 4.5k ya düştü batıyoruz
Garibanın kendine hayrı yokki 😑@Aekrem yetiş totem
Öyle deme senin takip ettigin rollinglerin kazanma orani yuksek gordugum kadariyla şansin geciyor insanlaraGaribanın kendine hayrı yokki 😑
Yok la beni kovuyolar rollerinden😂Öyle deme senin takip ettigin rollinglerin kazanma orani yuksek gordugum kadariyla şansin geciyor insanlara