- 466
- 323
- 63
Hedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
ADIM 1
Ekli dosyalar
-
209.5 KB Görüntüleme: 47
bol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur görHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
3,5 uzt mu oynadinbol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur gör
Suskun ödeme yapmış olmalı dostne ara buldun parayı dost bol sans
Kasayı mı gömdün dostum,şansın bol olsunHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
konuda para muhabbeti konuşulmasınHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
Yoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar3,5 uzt mu oynadin
Kula maclari hep sikeYoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar
Selam dostkonuda para muhabbeti konuşulmasın
özelden ulaşırsın dostum
Bu şey değil mi ya rize boyabat maçıYoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar
bu kadar da belli edilmez amaKula maclari hep sike
Gelmez gibi dostSelam dost
Güven oldukta sonra şansta gelir konusu gelir mi bugün tşk
valla son 5 dakkayı izledim depin 3. lig takımı olduğuna bin şahit lazımbol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur gör
Bol şans dostHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
depte bişey yok kayseri oynamıyor bilerek iler gitmedi golü attıkdan sonravalla son 5 dakkayı izledim depin 3. lig takımı olduğuna bin şahit lazım