Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Trustxbet # 10.000 TL Ödüllü Bilet Etkinliği Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,960
2,228
113
Ben bugün yatırım yapayım diye baglandım türkçe bilmiyor site desteği hiçbirşey anlamadım öyle olunca vazgeçtim
Dur bakalım yönetim el koyar bu duruma ümitsiz olmaz görünce dönerler
Baskan para benim para değil zaten bosver ben siteye 5 atıp 20 cekmisim o zaman aldim parami simdi 250 gitmesi daha iyi hesap kapanmasi daha iyi en azından yatirim yapmam bir daha

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
@tanergrsu kardeşim yatırımdan takip edip siteleri dolaşıyorlar banada aynısı olmuştu ama @TrustxBet Destek destek ulaştı mevzuyu anladı . Büyük ihtimalle şifreni filan kırdı yada destekten mi yenilendi bunorosp çocukları bu forumda dolaşıyor başka sitelerde bakiye varsa hemen kendine çek sifrelerini değiştir iki aşamalı dogrulamayi aktif et mümkünse betcoda oynama dadandilar sana başka hesaplarında girerler , ben uyarı yapmıştım o gün ama eğer canlı destek şifre verdiyse vs bişey olduysa mağduriyeti giderrmeli

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Payfixiende dikkat et , son zamanda kimlik vs bişey attıysan biyere bakiyemi calmasinlar benim başıma geldi sürekli ben uyarıyorum konularda , hala.aramizda dolaşıyor bu anasını ölüsünü s..lerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...