- 3,882
- 1,373
- 113
Halen eklenmemis canlı desteğe de baglanmayacagim bir daha da yatırım yapmam olur biter
sen canlıyı bekle yine :d ulan senin oyunda 20 tl gitti en fazla 80 kuruş verdi neyseki spor bahsi iyi gidiyor bakalım ben dedim şans yok diyeValla mailde attım site içi de mail attım bakalım bekliyoruz iş güç yok zaten
Ne yapacan bonusu almışsın yevmiyeyiHalen eklenmemis canlı desteğe de baglanmayacagim bir daha da yatırım yapmam olur biter
reis hep bir atarlısın sanki sakin yahu site hakkında bir kötü şey duymadım para ceken sorun yasamamıs ben canlıyı bekledım anında verdi adamlr ha ugraşmak istemiyosan sen bilirsinHalen eklenmemis canlı desteğe de baglanmayacagim bir daha da yatırım yapmam olur biter
Ya reyis ben sporla uğraşmaktan sıkıldım 500 lira atıyorum mesela o kadar uğraşıyorum geceye kadar kazan kaybet derken kasa ya bitmiş oluyor ya da Max 800 oluyor ayar olmaya başladım artık. Öyle bir duruma gelmek istiyorum ki bu kumarı sadece zevk için oynamak istiyorum. Gerçekten borcum falan bitsin çok kaptırmayacam kendimi valla sıktı artıksen canlıyı bekle yine :d ulan senin oyunda 20 tl gitti en fazla 80 kuruş verdi neyseki spor bahsi iyi gidiyor bakalım ben dedim şans yok diye
Site içi mail at eklendi oyleulan küfredicem formu ilk dolduranlardanım uyandım hala ekleme yok. ne bokuma form verdiniz herkes desteğe bağlansın öyle alsın madem
Müşteri temsilcim var bana ekledi hemen 〽 freebetci değiliz yatırım yapioz siteye 😀ulan küfredicem formu ilk dolduranlardanım uyandım hala ekleme yok. ne bokuma form verdiniz herkes desteğe bağlansın öyle alsın madem
Ya kral sana zahmet müşteri temsilcine yazsana benim bonusumu düzenlesinler ya valla çok bekledim saat 9dan beri uğraşıyorumMüşteri temsilcim var bana ekledi hemen 〽 freebetci değiliz yatırım yapioz siteye 😀
bunu bende yaşadım ve slotat kaznıp bırakmıştım 1.5 yıldır sonra biraz borç vardı onu kapatayım derken daha çok borç işte bonuslarla ugraşacak hale geldik borcumu kapatıyım zevkinede oynamam bırakırım yineYa reyis ben sporla uğraşmaktan sıkıldım 500 lira atıyorum mesela o kadar uğraşıyorum geceye kadar kazan kaybet derken kasa ya bitmiş oluyor ya da Max 800 oluyor ayar olmaya başladım artık. Öyle bir duruma gelmek istiyorum ki bu kumarı sadece zevk için oynamak istiyorum. Gerçekten borcum falan bitsin çok kaptırmayacam kendimi valla sıktı artık
kardeşim ben daha önce almıştm bonus galiba bu promosyon yeni başladı yine verirler mitumbet eski yeni bütün üyelere 50 tl deneme bonusu yatırım çevrim şartı yok minumum oran 1.30 1000 yaparsan yatırımı olanlara 500 çek olmayana 250 çek
maili fışkırtırmısın hocamSite içi mail at eklendi oyle
kanka dene işte olursa olur eski yeni herkese demişlerkardeşim ben daha önce almıştm bonus galiba bu promosyon yeni başladı yine verirler mi
İp derler ben dersen sıkıntılı sen bekle sonra alamazsın paranı site hassas bu konudaYa kral sana zahmet müşteri temsilcine yazsana benim bonusumu düzenlesinler ya valla çok bekledim saat 9dan beri uğraşıyorum
Verirler çünkü öyle demişler yeni eski herkese.Bir de form doldurmak yeterli sanırım çünkü doldurduktan sonra en kısa sürede hesabiniza aktarılacaktır yazdikardeşim ben daha önce almıştm bonus galiba bu promosyon yeni başladı yine verirler mi
dost hesabına giriş yaptığında sol köşede 3 çizgi göreceksin ona tıkla aşağıya doğru in bize iletin kısmı var oraya gir oradan gönder mailinimaili fışkırtırmısın hocam
[email protected]dost hesabına giriş yaptığında sol köşede 3 çizgi göreceksin ona tıkla aşağıya doğru in bize iletin kısmı var oraya gir oradan gönder mailini
inş sadece freebet değildirVerirler çünkü öyle demişler yeni eski herkese.Bir de form doldurmak yeterli sanırım çünkü doldurduktan sonra en kısa sürede hesabiniza aktarılacaktır yazdi