Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tumbet Herkese 10 TL

lordiceman54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
359
69
28
birçok kez yatırım yapıp sorunsuz çekim yaptığım büro herhangi bir sorunla karşılaşmadım sadece çevrim şartlarını iyi okuyun min maks oran sınırları var uyarsanız bu çevrim kurallarına sorunsuz çekim yaparsınız kuralları okumadan her siteyede b.k atmazsanız iyi olur benden tavsiye milletce okumayı pek sevmiyoruz malum...

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Arkadaşlar başıma.geleni.anlatayim gerisine siz karar verin bana sürekli mesaj gelip duruyordu neyse bir üye olayım.dedim.csnli bağlantıya baglandım çevrimsiz şartsız papara bonusu var mı dedim.
Evet dediler
Sonra 40 tl için oranınız nedir dedim
Yüzde 15 dediler
Daha sonra daha detaylı diye bir link gönderdiler
Bende öğrendim gerek yok hemen atayım dedim sonra parayı hesbaa yolladim ve yatırım girerken bonus tıkladım.akrid olmadı para hesaba gecti canlı destek ben öyle birşey demedim.size link yolladim bize ne dedi ondan sonra kayıp bonusu istedim bizde yok o geçmiş olsun dediler bilginize 1 tl yatırım sarti vs önemli değil bilginiz olsun
Türkçe dublajı çıkar mı reis bu ay içinde

malazgirt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
444
209
43
Kimsenin parasının kalmadığı burodur.
Dolandırıcı yazanlar boş beleş adamlar.

ramo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
800
113
Neyi ispatlasınlar on numara site her zaman yatırırım çekerim sıkıntı yok ha 10 bin 20 bi. Çekmedik ama

lordiceman54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
359
69
28
47 yaşına gelmiş ama ADAM olamamış bilmem ne çocuğu seni ettiğin lafları yanına promosyonuyla yediririm sana önce insan olmayı öğren insan gibi yazı yazıp hitap etmeyi öğren sonra ben sitenin adamıda olurum sen merak etme...

Samet85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
362
60
28
Şu adami bi susturun çekim paylaşın ettiği laflara bak baskan hakaret serbestmi bu forumda

Samet85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
362
60
28
Kardes sikma canini
Böyle model çok cevabini ver sesini kessin
47 yaşına gelmiş ama ADAM olamamış bilmem ne çocuğu seni ettiğin lafları yanına promosyonuyla yediririm sana önce insan olmayı öğren insan gibi yazı yazıp hitap etmeyi öğren sonra ben sitenin adamıda olurum sen merak etme...

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,939
691
113
site 10 numara ..bonus olarak cimri bir site ..ancak kimsenin parası kalmaz bu sitede defalarca 700 800 900 cektim 10 tl yatırıma üstelik ..boş boş konusmayın parası kalan varsa yazsın görelim ..

danteee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
110
1
18
Bu siteden devamli oynarim.cekimlerdr suan sorun yok.

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Senin gelmisini gecmisi ben lan seviseaiz bi bokta yiyemezsin insanlari kandirmayin solansirixi kkepaze insanlar adam ol once sen senin ben sulaleni varya tumbete sana sokarim bir daha ayagi kalkamazsin dolansirici pezevenkler

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Lan bi cekim paylasin dedim sadece yemesimi o kadar erkeklik yapacaginiZA bi tane paylasin a mallar

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,480
442
83
Ya kapatın şu konuyu Allah aşkına ya ... sizlerin saçmalıklarını okumak zorundamıyız biz

mrjames3546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
492
336
63
Kullanıcı adım mrjames3546 teşekkürler transfer 7 dakika da gönderildi Screenshot_20191127-171109_Chrome.jpg

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Okumanlan srnde mecburmusun omuma6a burda millet dolandirimasin diye cirpiniyoruz siktuklarim erkellik yaptilar o kadar ama bi tanesi paylasim yap.adi cekim icin
Ya kapatın şu konuyu Allah aşkına ya ... sizlerin saçmalıklarını okumak zorundamıyız biz

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Kardes neye istinaden dolandırıcı dedin merak ediyorum açıklarsan bizde bilelim
Hoş ben sabah 04.00 te 700 talep veriyorum 04.20 de gönddriyor adamlar. Bu arada slotcuyum ben ve 1 yılı gecti bu siteye üye olalı küçük bir bilgi daha sadece 1 kez canlıya baglandim gerek duymuyosun.
Yinede senin sikintini merak etmedim degil

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Aldigin 70p tl odemeyi ispatla bi o kadarda sana vermeyen namusuzdur lab mulleti kandirmayin dolandirici asi.bir sitenin sahitligini yaoamyin durzuler o kadar cok oveceginize yaptiginiz cekimleri paylasinda gotunuzj gorelim ibneler

rolenaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
365
47
28
Kardes mardes ayaklarini birak gotun yedim ayaklari bunlar lan ospatla diyorum 10 defadir o kadar erkesiniz paylasin bakayim sabahin 4 unde 700 tl gorelimde bizi got edin hade gotler