- 6,720
- 2,433
- 113
Gönderin ki @Turabet Destek yüklesin freebetleri . Herkesin id numarasının gelmesini bekliyor
Yok la almadım ilk busen aldın bir önce ki kampanyadan gaybol burdan
Merhabalar özelden yazdık, ekleme yapma şansıniz varsa bir kupon yapmak isteriz sitenizdenDünün geyiğinden ödül vermek istediğimiz üyelerimiz:
@flamonda @berkayb95 @Erosus @evolaydis @babayaro
Sitemiz kullanıcı ID'lerini bize bildirmeleri halinde 20 TL Freebet tanımlamak istiyoruz. Freebet eklememiz, günün geyiği hakkında fikirlerinizi etkilemez umarım.
@Turabet Destek@Turabet Destek kral diğer sorunun kazananlarını yazmamışsın
Burası paylaşımcı bir ortam, kazananın şevke gelip daha çok yazmak isteyeceği, diğer üyeleri de şevke getireceği açısından düşünülmeli. Ve ödül için burada bulunmamak herkesi rahatlatan bir tutum da olabilir.sen aldın bir önce ki kampanyadan gaybol burdan
o zaman şöyle yapalım siz herkese 20 tl freebet, 20 tl çevrimsiz bonus ekleyin; biz de onları kullanıp ona göre tekrar degerlendirme yapalımBurası paylaşımcı bir ortam, kazananın şevke gelip daha çok yazmak isteyeceği, diğer üyeleri de şevke getireceği açısından düşünülmeli. Ve ödül için burada bulunmamak herkesi rahatlatan bir tutum da olabilir.
Samimiyet önemli, ötekileştirmek kötü.
Burası paylaşımcı bir ortam, kazananın şevke gelip daha çok yazmak isteyeceği, diğer üyeleri de şevke getireceği açısından düşünülmeli. Ve ödül için burada bulunmamak herkesi rahatlatan bir tutum da olabilir.
o benim kardeşim sayın adminBurası paylaşımcı bir ortam, kazananın şevke gelip daha çok yazmak isteyeceği, diğer üyeleri de şevke getireceği açısından düşünülmeli. Ve ödül için burada bulunmamak herkesi rahatlatan bir tutum da olabilir.
@Turabet Destek sanirim arkadas hakli@Turabet Destek yenı soru yokmu canımız sıkılıyor gelde iki kelam edelim şurda
bence de haklı @Turabet Destek@Turabet Destek sanirim arkadas hakli
Bence @Turabet Destek in geyigi bittibence de haklı @Turabet Destek