- 10,855
- 6,824
- 113
Ben aldım ama 4 lira verdi başka bişey yom
ardeş tekrar bağlan banda öyle oldu kaldığın sirdan giriyo ekledi banaDestekten atıyor oc
rkadasimada odemediler engellemisler 😂😂Sabahtan beri ödemiyor diyorum halen beni dalgaya almış millet yorumlara bak umarım size öderler beyler bol kazançlar .
Evinden aldıracaz araba kapıda deseler binecen..Arkadaslar cevrimi tamamladım barkodlu ikametgah yukledim hesabı onaylamak için yemez dediler sonra nufus kayıt ornegi istediler yukledim sonra kimlik ile selfy istediler yukledim cekim talebi verdim... yarın hesabına gececektir dediler.. pek de inanmıyorum ama bakalım nolcak...Ekli dosyayı görüntüle 115420
Noldu ben ne diyorsum sen ne diyordun ? Kimlere ödeme yapmış site ödesenize hesap kapatmayla olmaz bu işlerBoş yapmışsın kardeş site umrumda değil de yalan attığın çok net belli çekim yapan baya var normal miktarlardaEkli dosyayı görüntüle 115099
Noldu ? Baktın mı yorumlara geldin mi sözümeşşşşşşşş kardes adam soylemıs gıtmıs para ceken bırının ss almıs buraya kanıt olarak atmıs sen bu adama ne dıyorsun daha elınde kanıtı olmayan sıteden mın 200 tl cekılıyor 100 tl cektım dıyor adm
10 tl yi 200 yapmak için caba sarfettik bi şey kaybetmem gelirse on numara rakı içerim yarın..Evinden aldıracaz araba kapıda deseler binecen..
Harbiden butun bunlari yaptinmi dostum. Bi mangal yaparken selfie at dememislerArkadaslar cevrimi tamamladım barkodlu ikametgah yukledim hesabı onaylamak için yemez dediler sonra nufus kayıt ornegi istediler yukledim sonra kimlik ile selfy istediler yukledim cekim talebi verdim... yarın hesabına gececektir dediler.. pek de inanmıyorum ama bakalım nolcak...Ekli dosyayı görüntüle 115420