- 26,459
- 28,169
- 113
Bigün kafam aticak anadan üryan soyunup göndercem Ondan sonra görecekler SelfiyiSelfili kimlik art niyetli kullanılmasa dahi insanın gururu kaldırmaz be
Bigün kafam aticak anadan üryan soyunup göndercem Ondan sonra görecekler SelfiyiSelfili kimlik art niyetli kullanılmasa dahi insanın gururu kaldırmaz be
Şaka gibi
Birde dönüverelim isterlerse bir o kalmışSite çalışanları bana kimlikle selfie yollayın kişi başı 50 tl benden
bir gün evine maliye geldiğinde anlarsınskntı cıkarmı ki ondan dostm
Doğru bak bu aklıma gelmedi.olaya bakar mısın adamlar selfie ile birlikte payfix ve papara hesap numarası istiyorlar.bu adamların ileride papara ve payfix müşteri hizmetlerine hesabım çalındı ayağına hesaplarınızı patlatıp para trafiğinde kullanmayacaklarının garantisi var mı? selfie ile birlikte papara no istemek de ne bileyim burnuma kötü kokular geliyor bilemiyorum Altan.sonra bir gün ansızın emniyetten ararlar hesabınız yasadışı para trafiğinde kullanıldığı tespit edildi diye al başına bela bir de bunu sponsor site yapıyor vah ki ne vah
Hayir sitede açıklama yapmıyor tuhaf kimliği istersin anlarım, para tutar vs.abi bir de bu site ilk sponsor olduğunda niye deneme bonusu vermedi şimdi veriyor da bu şartları koyuyor düşünün yani demek ki paravan hesap ihtiyacı doğdu ve böyle bir olta atıyorlar açıkçası adminlerin bu konuya müdahale etmesini beklerdim tamam sponsorluktan para geliyor sitenin çorbası kaynıyor vs ama forumdaşların bilgilerinin kullanılmayacağının garantisi yok açıkçası.etik bir bonus kampanyası değil sayın @Başkan @Shellac @Daimon