- 943
- 308
- 63
Arkadaslae cok acıl nakte ıhtıyacım var türktelekom faturalı hattım var kredi cıkarttra bılecegımız guvenli bir yer varmı
Cıkarttıyolar ya kardwısm sozde mi deilmi bilmiyom ama faturaya ek yansıyorFaturali hat ne alaka dost
Cihaz alıyorsun onu da nakite çeviriyorlar o sekilde kredi kullanırsın başka türlüsü yalan dolan inanma sakınCıkarttıyolar ya kardwısm sozde mi deilmi bilmiyom ama faturaya ek yansıyor
Bu işi yapanlar var senin limitine göre 5 10 bin civarı işlem yapılıyor değişik dalga hiç girnedimCihaz alıyorsun onu da nakite çeviriyorlar o sekilde kredi kullanırsın başka türlüsü yalan dolan inanma sakın
Varmı guvenilir bildigin kardesimBu işi yapanlar var senin limitine göre 5 10 bin civarı işlem yapılıyor değişik dalga hiç girnedim
Kredi çıkartmıyorlar faturanı düzenli o dediysen hat puanı üzerine telefon alıp sana atıyorm telefonun piyasası 10 bin 8 bin verip hem onlar geçiriyor hem Türk Telekom geçiriyor git kendin al bir telefon sat hiç olmazsa sadece Türk Telekom geçirmiş olurCıkarttıyolar ya kardwısm sozde mi deilmi bilmiyom ama faturaya ek yansıyor
Bide hadi ugulamasi kredi veriyor kerdi karti veriyor oraya bak TLF içine girme bide sicil. Bozuksa hiç kimse vermiyor bakal bir sakiz bile vermiyor zaten sicilin temizse TLF üstüne almanın anlamı yokki hangi bannkaya git alirsinArkadaslae cok acıl nakte ıhtıyacım var türktelekom faturalı hattım var kredi cıkarttra bılecegımız guvenli bir yer varmı
Düştün mü tuzağa haahahaha50 geldi 100 gelmedi sanada 50 geldi her halde
Ref kasıyorr50 geldi 100 gelmedi sanada 50 geldi her halde
24 aydır duzenli oduyorum6 aydır faturalıysan düzenli ödüyorsan faturanı bir bakiye git ordan limit çıkıyor telefon al sat
1 veya 2 tane turkcel vodafone bayilerinden faturana ek telefon alırsın24 aydır duzenli oduyorum
Kesin çıkar yüksek limit24 aydır duzenli oduyorum
Yok kanka internette bı dünya var bu işi yapan da ne kadar güvenilir bilememVarmı guvenilir bildigin kardesim