Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom Kredi

Ekrem38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
943
308
63
Arkadaslae cok acıl nakte ıhtıyacım var türktelekom faturalı hattım var kredi cıkarttra bılecegımız guvenli bir yer varmı

Cips

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,215
5,500
113
Faturali hat ne alaka dost

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,777
5,067
113
Öyle bir şey varsa bana da lazım

16ALONEDARK35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,230
629
113
Cihaz alıyorsun onu da nakite çeviriyorlar o sekilde kredi kullanırsın başka türlüsü yalan dolan inanma sakın
Bu işi yapanlar var senin limitine göre 5 10 bin civarı işlem yapılıyor değişik dalga hiç girnedim

Cerroporteno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
62
28
Cıkarttıyolar ya kardwısm sozde mi deilmi bilmiyom ama faturaya ek yansıyor
Kredi çıkartmıyorlar faturanı düzenli o dediysen hat puanı üzerine telefon alıp sana atıyorm telefonun piyasası 10 bin 8 bin verip hem onlar geçiriyor hem Türk Telekom geçiriyor git kendin al bir telefon sat hiç olmazsa sadece Türk Telekom geçirmiş olur

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,440
3,487
113
TLF alırsın hatinin üstüne onu nakite cevirirsin

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,441
6,062
113
6 aydır faturalıysan düzenli ödüyorsan faturanı bir bakiye git ordan limit çıkıyor telefon al sat

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,440
3,487
113
Arkadaslae cok acıl nakte ıhtıyacım var türktelekom faturalı hattım var kredi cıkarttra bılecegımız guvenli bir yer varmı
Bide hadi ugulamasi kredi veriyor kerdi karti veriyor oraya bak TLF içine girme bide sicil. Bozuksa hiç kimse vermiyor bakal bir sakiz bile vermiyor zaten sicilin temizse TLF üstüne almanın anlamı yokki hangi bannkaya git alirsin

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,272
3,249
113
Mobil ödeme diyorsan pokus var dost

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye