Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Turkcell Faturalı Hat

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,020
689
113
Arkadaşlar merhaba. Ben bir salaklik yapıp hattimin üstüne ekim ayında telefon almıştım 3 taksit ile aylık ödemesi 11 k :) iddiadan kazanıp öderim salakligiyla sonra işler ters gitti kasim ve aralik ayinda faturaları odeyemedim iki ay gectikti hat kapandi filan. Dün güzel bir kazanctan sonra geciken iki faturayı ödedim suan sadece güncel faturam bulunuyor. Size sormak istediğim sey bu gecikmeren dolayı birdaha kontratli telefon alabilir miyim Turkcell yoksa kırmızı kalem mi yedik

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Knka aldığım telefonu satıp bahse vermedim telefonu kullaniyorum
Knk aman bulaşma böyle şeylere kullanıyorsan iyi çalışıp ödersin hiç yoktan diğer türlü hayal kırıklığı yaşarsın bulaşma

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,020
689
113
Arkadaşlar burdan sizden soruma yanit almaya geldim. Sanki kendiniz cok iyi seyler basarmissiniz gibi havalara girmeyin :)

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,538
2,190
113
Arkadaşlar burdan sizden soruma yanit almaya geldim. Sanki kendiniz cok iyi seyler basarmissiniz gibi havalara girmeyin :)
Paycelde kredin yazar ordan bakabilirsin cihaz kredisi kırmızı kalem çekme yok turkcellde kredi limiti düşer bir kaç duzenli ödemede tekrar yukselir

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,020
689
113
Paycelde kredin yazar ordan bakabilirsin cihaz kredisi kırmızı kalem çekme yok turkcellde kredi limiti düşer bir kaç duzenli ödemede tekrar yukselir
Teşekkür ederim cevabiniz için ama şöyle saçma birşey vardi ben paycelden kredimi sorguladığım zaman krediniz yeterli değil diyordu. Ama pasaja girdiğimde telefonu seçtiğimde telefonu verdi bunu cozemedim

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,787
5,112
113
Teşekkür ederim cevabiniz için ama şöyle saçma birşey vardi ben paycelden kredimi sorguladığım zaman krediniz yeterli değil diyordu. Ama pasaja girdiğimde telefonu seçtiğimde telefonu verdi bunu cozemedim
Sen bir dahisun

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,538
2,190
113
Yanlış bakmış olabilirsin ama şöyle bişey var bayinin vermedigi telefonu pasajda alabiliyorsun bayi size uygun değil dediği cihazı biraz karışık sistem

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,787
5,112
113
Dostum ne güzel şansa para bulup odemissin ya kazanamaysaydin böyle konu acarmıydın bence kafandan çıkar

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,776
13,804
113
Kırmızı liste olmaz dost, 3 4 ay düzenli ödeyince normale döner yine

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,329
5,991
113
Avukata düşmediği surece bi sıkıntı olmaz turkcelde 3 ayda bi guncellenir duzenli odemenle zaten geciken iki taksiti odemissin. Ama bu aliskanlik haline gelir orayi kredi olarak gorursun sonu kotu olur😀 isler tam tersine gitseydi bunlari konusuyor olmazdik. Eldeki telefon da gider kasa patlardi 😁

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,020
689
113
Avukata düşmediği surece bi sıkıntı olmaz turkcelde 3 ayda bi guncellenir duzenli odemenle zaten geciken iki taksiti odemissin. Ama bu aliskanlik haline gelir orayi kredi olarak gorursun sonu kotu olur😀 isler tam tersine gitseydi bunlari konusuyor olmazdik. Eldeki telefon da gider kasa patlardi 😁
Tabikide cok haklisin bu konuda. Bi kere dilim yandi zaten 23 k yi mallik icin faturalara odeyince icime oturdu. Sadece işte arada paycell limitimi filan acil durumlarda kullanıyordum orasi nolucak

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,329
5,991
113
Tabikide cok haklisin bu konuda. Bi kere dilim yandi zaten 23 k yi mallik icin faturalara odeyince icime oturdu. Sadece işte arada paycell limitimi filan acil durumlarda kullanıyordum orasi nolucak
Dedigin herhalde hazir limit o 2.3 ayda duzeliyor dostum 1k 1.5k hic yoktan eklenir yani oda yok zamanda ilac gibi oluyor . Ben bazen son odemeden 2 gun aksatiyorum hazir limit eklenmiyor sonraki ay. Ama bi sonraki ay illaki ekleniyor

xelans

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
324
53
28
İşleminizi kontrol ediyorum lütfen bekleyin