Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,432
3,534
113
Dostlar ödermi nedir sizce napiyim
Beni bilen bilir ben basketciyim boş beleş olmadıkca slottan anlamam oynamamda IMG_1037.jpegdede verdi 250 x attı 12,5 tllik oyunda 7250 verdi
Yatırsak gelirmi para

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
296
63
Ulan 2 3 tane gerzek yeni üye olmuşsunuz foruma daha siteden geldiğiniz bariz belli siz harici idenen kimse yok ama bizim insanımız laf anlamaz biz odemiuor dedikçe hala para yatiriuor sizde cepliyosunuz güzel tezgah devam
Bilader sen gerçekten bunları düşünüyorusn dimi geceleri kendiniz beceriksizlik yapıp saçma sapan işler yapıp çekemiyorsnuz ağlıyorsunuz burda ağlamaya fevam edin

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
524
296
63
@Shellac kral konuyu kapat allah için bu forumdaki insanlara iyilik falan yaramıyor bir de site adamı olduk lütfen kapatırsan iyi olur

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
ben bu konuda 2-3 kişi hariç diğerlerine güvenmem o kişiler para hesabıma geldi diyene kadar kimseye inanmam

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,432
3,534
113
Hesabım kapandı diyen 1 kişi gördüm ip demiş galiba alanda 3-5 kişi var yok işte ondma soruyom

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,391
1,077
113
@Shellac reisim bi konuya el atsan iyi olucak
herkes birbiriyle tartışıyor suçluyor

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
565
154
43
Şu anda onaylandığını görmekteyim , bir sorun mevcut değildir.belgeniz onaylanmıştır ve Payfix ile 1000 TL değerindeki çekim talebiniz işlem sırasındadır şu anda ve mümkün olan en kısa süre içerisinde sonuçlandırma sağlanacaktır. Bunları diuor sürekli çekim iptal ediliyor komedi gibi site 😂😂

White

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
191
65
28
17.30 dan beri çekim bekliyorum 3 kez iptal edildi desteğe soruyorum sistemsel hata cart curt diyor 3 saattir ödeme yapılmadı

Aleesezginn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
47
28
Şu anda onaylandığını görmekteyim , bir sorun mevcut değildir.belgeniz onaylanmıştır ve Payfix ile 1000 TL değerindeki çekim talebiniz işlem sırasındadır şu anda ve mümkün olan en kısa süre içerisinde sonuçlandırma sağlanacaktır. Bunları diuor sürekli çekim iptal ediliyor komedi gibi site 😂😂
belge onay kısmında ne diyor ?

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
565
154
43
Belge talebinden dolayı iptal olmuştur daha önce

20:34