- 4,432
- 3,534
- 113
Hadi bakalm kaldi 39 dakika yada 69 🤣1 saat 1.5 saatte ödeniyor
Bilader sen gerçekten bunları düşünüyorusn dimi geceleri kendiniz beceriksizlik yapıp saçma sapan işler yapıp çekemiyorsnuz ağlıyorsunuz burda ağlamaya fevam edinUlan 2 3 tane gerzek yeni üye olmuşsunuz foruma daha siteden geldiğiniz bariz belli siz harici idenen kimse yok ama bizim insanımız laf anlamaz biz odemiuor dedikçe hala para yatiriuor sizde cepliyosunuz güzel tezgah devam
sakın yatırım yapmaDostlar ödermi nedir sizce napiyim
Beni bilen bilir ben basketciyim boş beleş olmadıkca slottan anlamam oynamamda Ekli dosyayı görüntüle 672561dede verdi 250 x attı 12,5 tllik oyunda 7250 verdi
Yatırsak gelirmi para
1200₺ riske edecekmisinDostlar ödermi nedir sizce napiyim
Beni bilen bilir ben basketciyim boş beleş olmadıkca slottan anlamam oynamamda Ekli dosyayı görüntüle 672561dede verdi 250 x attı 12,5 tllik oyunda 7250 verdi
Yatırsak gelirmi para
6 k gelicekse 2 yede razıyım ama gelecek mi mesele o 😅1200₺ riske edecekmisin
Walla blmiyorum ki kanka kefil olamam ama riske deger mi bilmiyorum ama odemezse 1200₺ az degil yani birwz arastirma yap oylr yatir6 k gelicekse 2 yede razıyım ama gelecek mi mesele o 😅
Alamadı diye daha üye olamamış iqsuz burda sallıyor sanki kendi oarası ödenmemişKanki sen alamadin diye mi bpyle konusuyorsun yoksa parani mi odemedi anlamadim ?
Dolandırıcı zaten o . He de geçKanki sen alamadin diye mi bpyle konusuyorsun yoksa parani mi odemedi anlamadim ?
Merhaba dostumDolandırıcı zaten o . He de geç
belge onay kısmında ne diyor ?Şu anda onaylandığını görmekteyim , bir sorun mevcut değildir.belgeniz onaylanmıştır ve Payfix ile 1000 TL değerindeki çekim talebiniz işlem sırasındadır şu anda ve mümkün olan en kısa süre içerisinde sonuçlandırma sağlanacaktır. Bunları diuor sürekli çekim iptal ediliyor komedi gibi site 😂😂
Merhabalar efendimMerhaba dostum