Site adamı bu 😃😃para yatırlmıcak tam liste atmışsın adama aq
Site adamı bu 😃😃para yatırlmıcak tam liste atmışsın adama aq
Nerdesin lan ödeme alan artıyor sustunTürkiye'de sazan çok adamlar biliyor işini valla hemen atliyonuz ne olduğu belli olmyan siteye ben uğraşmadım bile mail gelmiyo diye. Küfürü de basmistim
Papara çekim oluyor mu?1-1 buçuk saat arası yükleme yapılıyor denmiş. fakat yoğunluk olduğundan dolayı bu 3-4 saate uzayabiliyormuş. çekim talebi iptal edilenler ya yanlış para yatırımı yapıyor ya da yanlış yöntemle çekim veriyorlarmış. yani demek istediğim kimse gelip de burada ağlamasın. site adamı diyenler nereye kayboldu?
Ödemem gelirse haber verir misin. Ona göre yatirayim bende 800Dost bende 7,5k dayım inş para yattı sevinçinide görürrüz
payfix oluyor paparayı bilmiyorum kral. ama genelde çekenler payfixle çekiyorPapara çekim oluyor mu?
İlla payfix mi çekim olacak
Bilgin var mı dost
Dost bende harundan haber bekliyomÖdemem gelirse haber verir misin. Ona göre yatirayim bende 800
Canli destek manuel onayliyor ben öyle onaylattimbu ne dayı ya golbet'i kayıtta seçmemize rağmen alamadık kontejan doldu diye. Şimdi de e postaya doğrulama kodu göndermiyor bu site de
Aktif meail ve TLF doğrulatiyon oto ekleniyorBonus aktifmi hala
290da başlıyor canlının sırası 100e düşünce geri 300 lere çıkıyo onu nası çözcez kralCanli destek manuel onayliyor ben öyle onaylattim
SaolasinAktif meail ve TLF doğrulatiyon oto ekleniyor