Çekince haber eder misinizDaha yok bekliyoz
Çekince haber eder misinizDaha yok bekliyoz
TabiÇekince haber eder misiniz
Bir saat oldu çekim verdim hala bişey yok geçmiş sayfalara baktım çekim alan var anladığım kadarıyla geç ödeniyor üç dört saat sürüyor gibi bakalım beklemedeyim onaylanırsa yazarımBende yatırıyorum şimdi 200 çekim vericem haber veririm arkadaşlar var mı şuana kadar ödeme alan
902 TL çekim veriyorum lewblance mı ne sikm yaziyo bu nedir acabaBir saat oldu çekim verdim hala bişey yok geçmiş sayfalara baktım çekim alan var anladığım kadarıyla geç ödeniyor üç dört saat sürüyor gibi bakalım beklemedeyim onaylanırsa yazarım
Sağda altta var ordabiri bana canlınin linkini atabilir mi
bende çıkmıyor iste o simgeSağda altta var orda
durum nedirTurkishVegas Cekim talebi verdim Bakalim gelicek mi (Not beklemede)Ekli dosyayı görüntüle 672843
Nekadar yatirdinÇekimde veremiyorum mk düşük bakiye yaziyo ne ayak bunlar ya şu destekteki sıra bı gelse
hangi yöntem ile çektin kralÇekim geldi arkadaşlar 1 saat 50 dakika gibi bir sürede 1500 kasa vardı 200 yatırdım yatırımın 5 katı çekebilmiyormuşuz 1000 çektim 500 silindi 300 yatırsaydım 1500 çekebiliyor muyuşum yani merak eden varsa buyursun site adamı değilim profilime bakarsanız görürsünüzEkli dosyayı görüntüle 672870
yatırdığımız parayida oynuyormuyuz çevrimi için ?Payfix ile verdim kankaEkli dosyayı görüntüle 672871
Nekadar sürdü onayPayfix ile verdim kankaEkli dosyayı görüntüle 672871
Aynen kral 1 kat çeviricen ve yatırım 5 katı çekebiliyorsun dediğim gibi kasa 1500 dü benim yatırdım 1700 oldu bir kat çevirdim sweette 1630 a düştü 1000 çektim geri kalan bakiyeyi sildiler işte atıyorum 300 yatırsaydım 1500 çekebiliyormuşumyatırdığımız parayida oynuyormuyuz çevrimi için ?