- 730
- 351
- 63
benim çekim duruyo 12 den beri 2.5 k gelsin haber ederim kankaMillet bir çekim yapsın bakacam
benim çekim duruyo 12 den beri 2.5 k gelsin haber ederim kankaMillet bir çekim yapsın bakacam
Odemen geldimi seninBekliyorum daha sıkıntı çıkmaz yatar dedi destek
Multin yoksa yatirBende işte paraya yazık silinir se
geldimi cekimin başkanbenim 2 saat oldu hiç iptal olmadı amk yollamadılar da
Aynen ödemesi gelen var mıödemesi gelen varmı arkadaşlar
aynen öyle yapman gerekiyor ama önce bizim 1-2k ları ödesinde senin 10k yı sonra öderya bi 400 lük sweet 1000 alamm dedim kasa 10 k oldu bunu çekmek için 2k yatırıp bi kat çevirmemmi gerekiyo
Benimde 20 k bekle sende ben gibi bakalım milleti odesinler birya bi 400 lük sweet 1000 alamm dedim kasa 10 k oldu bunu çekmek için 2k yatırıp bi kat çevirmemmi gerekiyo
Çekim geldi paylasandan Allah razı olsunGiderse kendi paramada yazık ama sanki 3 atsam 15 iyi gibi 20 bana biraz bu site için olanaksız geliuor
ben 00.24 papara ile çekim verdim hala gelmedi sen kaçta vermiştin dostumÇekim geldi paylasandan Allah razı olsun
01:22 de verdim 05:41 de geldi payfixle cetimben 00.24 papara ile çekim verdim hala gelmedi sen kaçta vermiştin dostum
Atarlar parayi geç oluyor ama atyorlarben 00.24 papara ile çekim verdim hala gelmedi sen kaçta vermiştin dostum