- 716
- 344
- 63
Hayır etme sakın yeniden verirsen cok uzun surerdayı saat 7 de 1.5 k çekim verdim papara ile hala gelmedi acaba iptal desem payfixle çekim desem salaklık yapmış olur muyum?
Hayır etme sakın yeniden verirsen cok uzun surerdayı saat 7 de 1.5 k çekim verdim papara ile hala gelmedi acaba iptal desem payfixle çekim desem salaklık yapmış olur muyum?
Büyük oyunı çözmüşsün kral tebrikler 👑Arkadaşlar üye olmayın ben üye oldum pişman oldum dün bilgi topluyorlar telefon numarası böyle mesaj geldi bugün bu sitenin işi
Sool dost gerçekten öyleBüyük oyunı çözmüşsün kral tebrikler 👑
Kardeşim dün üye oldum telefon numarası ile siteyi niye savunuyorsunBana hergün geliyor böyle mesajlar bu siteyle ne alakası var
Sakın ol mematisite adamımısın kardeş hayırdır
1.3 talep verdim ondan ödenmiyor o zaman1 2 kdan yüksek çeken yokmu bu sitede 1 2 k dan fazla çekim ödemiyormu anlamadıkki
Ödenmicek. Benim 22 saat oldu. Canlı desteğe de ulaşılmıyor. Sakın yatırım yapmayın.ödeme aldım diyenler site adamıHadi ödeyin artık da açız aç karnına son kalan birayı içiyom
Çekim ödendi beyler simdiTamam işleme alınıyor dan düşmüş ödeme asamisina geçmiş bekleyen para çekmeden çıkmış normal para çekmeye düşmüş
Yok valla kardeş benimki 13 saat sürdü ödendi vallaÖdenmicek. Benim 22 saat oldu. Canlı desteğe de ulaşılmıyor. Sakın yatırım yapmayın.ödeme aldım diyenler site adamı
Biz de payfix ile verdik 1 saat oldu tık yok dahaAgalar 2 dk ödendi metefe çekim verin geliyor hemen
Dümen yapma site adamıYok valla kardeş benimki 13 saat sürdü ödendi valla