- 2,521
- 1,904
- 113
2000 yatır bence.Ben çevirdim param yoktu o an. 5 gün sonra yatırıp çevirdim gonderdiler.
2000 yatır bence.Ben çevirdim param yoktu o an. 5 gün sonra yatırıp çevirdim gonderdiler.
dost site halen ödemee yapıyormu 3k yatırsammmı ben2000 yatır bence.
3k risk. Ya olumsuz bir şey olursa. Hem 1500 eritirsin çevrim yaparken. 9k ya ulasman çok zor bence. İp mip sıkıntın yoksa öderler umarım. Ama ben senin yerine olsam 2k yatiririm çevirince ne kaldıysa gerisini çekerim . Sonra gider sporda fln değerlendiririm.dost site halen ödemee yapıyormu 3k yatırsammmı ben
dost pederden para isticemonnun için cebimde birşey kalsın istiyorum3k risk. Ya olumsuz bir şey olursa. Hem 1500 eritirsin çevrim yaparken. 9k ya ulasman çok zor bence. İp mip sıkıntın yoksa öderler umarım. Ama ben senin yerine olsam 2k yatiririm çevirince ne kaldıysa gerisini çekerim . Sonra gider sporda fln değerlendiririm.
3k istedin 1-2 k Ana para cevriminde eridi. 4 vardı 5 veya 5,5 k çektin. Pedere 3k verdin 2,5 kaldı sende. 2k al babandan sende daha fazla kalacak emin ol. Garanti yüzde yüz 4k cekeceksin zaten. Hep ne kadar eriyecegini hesaplayacaksin. 2 k babana verince, 3,4k yanına kalacak. Diğer türlü 9k yapıp çekeceğim diye belki hepsini yersin, bı akıl tutulmasi yaşar, hırs yaparsın. Bakmışsın sifirlamissin.dost pederden para isticemonnun için cebimde birşey kalsın istiyorum
haklısın dost ama yavaş ve mantıklı hareket etcem ben seni anlıyorum dostum benim cansın3k istedin 1-2 k Ana para cevriminde eridi. 4 vardı 5 veya 5,5 k çektin. Pedere 3k verdin 2,5 kaldı sende. 2k al babandan sende daha fazla kalacak emin ol. Garanti yüzde yüz 4k cekeceksin zaten. Hep ne kadar eriyecegini hesaplayacaksin. 2 k babana verince, 3,4k yanına kalacak. Diğer türlü 9k yapıp çekeceğim diye belki hepsini yersin, bı akıl tutulmasi yaşar, hırs yaparsın. Bakmışsın sifirlamissin.
çekim hızı nasıl dosthaklısın dost ama yavaş ve mantıklı hareket etcem ben seni anlıyorum dostum benim cansın
Bakmam lazım ama yarım saate fln geldi.çekim hızı nasıl dost
ana para tek katçevir kanka çekimde haber versene geldimi diyebenim cevrim sonrasi bakiyem 1000 şimdi 500 yatırım 1500 cekebilirmiyim kurallarda ana para cevrimi yok
Geliyor ben 10 dakikada falan 1800 çektim ordan, dostum tüm siteler ödeme yapıyor bir aksilik olmadığı sürece korkmayın bence o kadar bu yatırım şartlı bonuslardan, bunların amacı hep müşteri çekmek, yatırımlı sitelerin çoğuna yatırım yaptım ben başıma herhangi bir olumsuzluk gelmedi bu zamana kadar.ana para tek katçevir kanka çekimde haber versene geldimi diye