yatırımlımı dost ?Çekim talebi geldi beyler rahat olun yatırdılar helal olsun
Kanka sonuna nokta koyMANTIKLI BİR ŞİFRE YAZIN ŞÜTFEN KABUL ETMİYOR
benım cekımı 6 saat sonra ıptal ettıler tekrar cekım verdımKanka sonuna nokta koy
Bonusu vermiyor bileArkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
harbi mi reisÖdeme yapmıyor paramda gitti 4bin cekım iptal bakiyede silindi bunların ben anasını avradını s
aga sen cekebildin mi sovup sayiyodunYatirim yapanlara hoşgeldin bonusuda eklemiş site batmak istiyo galiba tekliflerde bonus 😁
Yatırım mi yapıp çekiyoruz anlamadim400 TL aldık her satın alma da kara geçirdi 1500 TL yaptık 300 TL bulursak çekeceğiz
Yatırm yapmadan nasıl ödediHiç param yoktu 5k çekim yaptım şimdi birde bonanzada 25 eklemiş onlada 150 çektim ilaç oldu maaştan önce
Yatırım mi yaptın dostum yoksa direkmi deneme bnusu kazancını çekim yaptinHiç param yoktu 5k çekim yaptım şimdi birde bonanzada 25 eklemiş onlada 150 çektim ilaç oldu maaştan önce
Yatırdığın tutarın 5 katına kadar çekim yapıyorsun mesela kasa 1500 TL 300 yatırıp çekebilirsknYatırım mi yapıp çekiyoruz anlamadim
Yatırım yaptım dün baywin kodu ile 230 çektim onu çekip yatırdım 1150 çektim sonra 230 hoşgeldin eklemiş onuda 3500 yaptım onuda çektim en sonda sweet 1000 ile 150 beklemedeYatırm yapmadan nasıl ödedi