Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Türkiye 'de Deprem..

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
Ulan ne insanlar var ya duyar kasıyormuşuz duyar kastığımız yere bakacakmışız ulan içimizi dökmezsek nasıl rahstlayacaz biz
s.ktir et engelle geç öyle yaptım ben duyar kasma şöyle olur biri konuşma sırasında dili sürçer gaf yapar onla ilgili bir ton yazı yazarsın gereksiz yere uzatıp o binlerce kişi ölmüş sanki birinin ayağına iğne battı onu konuşuyoruz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,322
50,741
113
Bilanconun cok agir olmasinda korkuyorum ama bolgedeki nufus kalabaligi cok urkutuyor beni.ve kac bina yikilmis o bile belli deil

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Kral bu forumda tuhaf insanlar var Allah için ben soyliycek kelime bulamiyorum bazılarına
Dostum bende roll acmanı yanlıs buldum ama hatanı anlamıssın yanlıs anlasılacak bı zman ınsanların tepkılerı normal HAKARET DISINDA

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,560
26,854
113
Kral bu forumda tuhaf insanlar var Allah için ben soyliycek kelime bulamiyorum bazılarına
Reis Eyv sen açmışsın rolü tamam sana laf etmek bize düşmez ben etmedim de şahsen ama o kişinin kendi ülkesinde böyle Bi olay varkemn buna duyar kasmak demesi insan dışı

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,470
28,192
113
yardım malzemeleri battaniye vs uçuşa geçmiş Bu aw ülkesinde Vicdanını sktimin ne çok kansız insan var şu durumu bile fırsata çeviriyorlar Allah sizi kahrestsin

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,251
7,833
113
72 saat eve girmeyin dendi. Stat, spor salonları falan full dolu aracı olan da araçlarında hakkımızda hayırlısı artık

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,322
50,741
113
Dayı 20-25bınden asagı olmaz bılanco
Valla cok uzgunum reco icim parcalandi.bikac goruntu aglatti beni ya.bi kiz covugu 2 3 yasinda enkazdan cikariyorlar hic tanimadigi bi insana simsiki sariliyor ve annemide kurtarin diyor bi dayi deprem oldugu an yikilan inadan kaciyor hungur hungur agliyor enkaz altindan video ses kaydi atanlarin o halleri yirek parcaliyor.

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,824
4,857
113
Pısmanlıgını anladım dostım uzamasına gerek yok Allah depremzedelerın yardımcısı olsun 🙏
Uzamsin zaten ama yorumları görüyorsun ben dağıttım kadarda yardım ettim o insanlara bizde askerlik yaptık bu vatana yapılabilecek herşeyi yaptık insanlığımızı ailemize laf edilmesi adamlık değil biz vatan haini değiliz gerçi vatan haini olsak alkislarlardi bizi orası ayri

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Valla cok uzgunum reco icim parcalandi.bikac goruntu aglatti beni ya.bi kiz covugu 2 3 yasinda enkazdan cikariyorlar hic tanimadigi bi insana simsiki sariliyor ve annemide kurtarin diyor bi dayi deprem oldugu an yikilan inadan kaciyor hungur hungur agliyor enkaz altindan video ses kaydi atanlarin o halleri yirek parcaliyor.
Ben vıdeolara bakamıyorum abı bırı dalga gecmıs yerını bulmuslar emnıyete demısler ona cok dellenmıstım ınsandısı varlıklar ya

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,160
27,687
113
Uzamsin zaten ama yorumları görüyorsun ben dağıttım kadarda yardım ettim o insanlara bizde askerlik yaptık bu vatana yapılabilecek herşeyi yaptık insanlığımızı ailemize laf edilmesi adamlık değil biz vatan haini değiliz gerçi vatan haini olsak alkislarlardi bizi orası ayri
Hakaretlerı takma dost ınsanların canı yanıyo kendılerını kontrol edememıslerdır