Sabah kız arkadaşım yazdı eski. Elimden bir şey gelmiyor of hassa Hatay
Ekli dosyalar
-
187.4 KB Görüntüleme: 42
Aga nasıl gittin sen nerden gittin Ahmo kardeşimçok geçmiş olsun birinci gün adıyamandaydım şuan hataydayım hatay çok kötü durumda . herkes elini taşın altına koyuyor ama yetmiyor baya kötü burası
AFAD gönüllü programlarına başvur düzenli bir şekilde gidilmezse yardım etmek yerine daha zorluk oluyor bir kargaşa çıkıyor sana bir fotoğraf atıyorum ben oraya başvurdum en kısa zamanda deprem bölgesine intikal edeceğiz başvurunu yap seni de mutlaka arayacaklardır biz arama kurtarma için değil belki en az kaldırma ve ceset toplama için gideceğizYa Adana’dan gitmek istiyorum nasıl gidebilirim @Shellac @Magnumbet Destek diğer forumlarda ekip gibi birşeyler kuruyorlar araç hazırlayıp forumdan insan yolluyorlar sizde organize etseniz kuran çarpsın duramıyorum yerim Adana ilçesindeyim çok sallandık tek düşüncem biz bu kadar korktuysak onlar ne yapıyordur orada. Birşeyler planlasak olmazmı aracım olsa aha şimdi gidicem. Burdan merkeze kendimi atarım anca ilerisine gidemem Adana. Yok mu forumda Adana’dan kimse gitsek
kardeşim van tip örgütüyle gönüllü olarak gittim dün iş makinası ve operatör lazım inşaat şirketleri kaç gündür ölü taklidi yapıyor hatay çok kötü merkez böyleyse ilçeleri köyleri düşünemiyorumAga nasıl gittin sen nerden gittin Ahmo kardeşim
Dost gidebilecek araçlarımız yok yollar yok benzin mazot satışları yasak ve maddi imkanlar yokÇok geçmiş olsun maşti arkasında depremzedelere ısınmak için bir yer ayarlanmış ve Malatya park'ın yanında çadır kent kuruluyor şimdilik buralara gidip düzenli yardım için bekleyebilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Ediyoruz zaten mahfoldum burda cok caresiziz pskoloji falanda kalmadiDost daha biraz önce sadece ekmek su dağıttılar Adıyaman yıkıldı hepsi gözlerim dolu halde yazıyorum biliyorum yardım edemezsiniz ama dua edin lütfen
Luvibeti ayri tut derim o yardimda bulunacagini soylemisti ve etmistir yada edickdir diye dusunuyorumBu luvi ve vbet dinamo günahını vermez aga siz meyden bahsediypraunjz adi cimri site bjnlar
Goruntuler cok kotu gercekten iclet acisi.yani simdi devletede bisey diyemiyorumki ayni anda 10 sehirde birden cok buyuk yikim oldu bunlara ayni anda yetismeleri mumkun deil ama hatay icin cok gec kalindi.hala daha cikarilanlar var az once benim kizim kadar bi cocuk cikdi 3 yaslarinda ustunu cirpiyor guluyor ama buyuk ihtimalle kimsesi kalmadi o mahfetti beni 😢televizyonlar maalesef birilerinin izin verdiği kadar yayın yapabiliyor. Twitch yayıncıları televizyon haberciliğinden çok daha iyi iş çıkarıyorlar 3 gündür. Yani maalesef televizyonda gördüklerimiz aşırı sınırlı
kayseride bayağı var vinç operatörü yönlendirilse tehlike bölgesi diye göndermiyor olabilirlerinşaatçı veya operaöt olan arkadaşalr illaki vardır hatay a acil işi bilen kişiler lazım yakıt lazım bazı yerlerde vinç var kullanabilecek kişiler yok
heryerde paylaştık dost şuan için işi bilenler lazım devlet eli çok eksik haksız da değiller 10 şehir az değil hatayda şuan binlerce kişi hala enkaz altında ve süre baya geçti bugünde çıkanlar çıkar çıkamayanlar için herşey için çok geç olur yardımcı olacak kişiler ikinci el elbise yollayacagına erzak yollasın dağıtımı yapıyorduk ikinci el don bile çıktı kim napsın donu allah aşkınakayseride bayağı var vinç operatörü yönlendirilse tehlike bölgesi diye göndermiyor olabilirler
Çok geçmiş olsun. Şehir lokasyon iletişim no vb detayları iletebilir misinArakadaşlar evim gitti ben eşim 4 yaşındaki oğlum dışardayız ayağımızda ne ayakkabı ne çorap var donarak ölcez yardımlar gelmiyor ekmek yok su yok Allah için yardım yola gidecez maddiyat yok Allah için yardım
sandalet,abiye gönderenler var hiç gönderme daha iyiheryerde paylaştık dost şuan için işi bilenler lazım devlet eli çok eksik haksız da değiller 10 şehir az değil hatayda şuan binlerce kişi hala enkaz altında ve süre baya geçti bugünde çıkanlar çıkar çıkamayanlar için herşey için çok geç olur yardımcı olacak kişiler ikinci el elbise yollayacagına erzak yollasın dağıtımı yapıyorduk ikinci el don bile çıktı kim napsın donu allah aşkına