- 11,927
- 11,447
- 113
Çok üzücü bir yıkım oldu ülkemiz icin bu karda kista allah yardimcisi olsun herkesin.
Kelimelerin tükendiği noktadayız
Kelimelerin tükendiği noktadayız
Suana kadar edilmedi mi coktan edilmesi lazimOhal ilan edilmeli ulke sadece depreme odaklnmali
Hala sms atıyorlar millete dalga geçer gibi bu gün bari atmayın ulan ne vicdansız bunlar insan değil yemin ederimNeyse ya sinirliyim yazmicam bisi
EdilmediSuana kadar edilmedi mi coktan edilmesi lazim
7.7 olmuş knk 1.5 dk sürmüş 70 e yakın artcı 5-6.5 büyüklüğünde gece 4:17 olmuş bu herkes uyurken dediğin olay imkansız çok büyük bir depremVallahide billahide tallahide inanilmaz uzgunum depremden su zamanda olumleein bir elin parmaginimi gecmemesi lazimken ulkece halimiz ortada.bilimadamlari bas bas bagirmis burdaki depremi kale bile slinmamis
Demek istediği çok çok önceden önlem alınması adamlar 2 sene 3 sene öncesinden depremin yerinin büyüklüğüne kadar nokta atışı vermişler ama ortada önlem yok7.7 olmuş knk 1.5 dk sürmüş 70 e yakın artcı 5-6.5 büyüklüğünde gece 4:17 olmuş bu herkes uyurken dediğin olay imkansız çok büyük bir deprem
Vermeye de gerek yok knk zaten deprem bölgesinde yaşıyoruz bi saat sonra o başka yerde olmayacağını Allah bilir Allah korusun çok zor durum 7.7 ne demek ya japonyada oluyor böyle depremlerDüşmanı
Demek istediği çok çok önceden önlem alınması adamlar 2 sene 3 sene öncesinden depremin yerinin büyüklüğüne kadar nokta atışı vermişler ama ortada önlem yok
Muhtemelen bulunduggun sehir ordan sicak.orda suan sifirin altindaAbi 15 dk dışarda işim vardı dondum şu durumdakileri düşünemiyorum tüylerim diken diken oluyor
Bende onu söylemeye çalıştım ege bölgesindeyim burası böyle ise oranı 20 30 kat daha soğukturMuhtemelen bulunduggun sehir ordan sicak.orda suan sifirin altinda
La bro ankaz altindankinden cok enkaz ustundekini nasil magdur etsin.enkaz altinda olanlarin cogu ölmustur kalanlarinda cogu cikarilana kadar sogukdan ölür.enkaz ustundekilere ne olabilir en fazla usurlerDurum cok kotu beyler. Bunun gecesi gunduzu var marketler benzinlikler kapali, kis mevsimi zaten. Ulan tuvalete gitmek icin bile mobil bir arac gerekiyor. Kriz yonetimi boyle olmamali. Cok vahim cok cok cok. Enkaz altindakilerden cok enkaz ustundekileri daha cok magdur edecek bi durum oluşuyor. Allah yardimcimiz olsun koyler ilceler ne oldu hic haber yok